Melyik játékkonyhát választanád a 3 közül?
2012. okt. 16. 12:03
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Indoklás is kéretik! :))
2012. okt. 16. 12:16
4/12 anonim válasza:
3.
Nem is értem miért az első a legdrágább mikor nincs is rajta annyi minden mint a többin?!
5/12 anonim válasza:
Harmadikat, mert a kislányomnak is ilyen van és nagyon jó.
6/12 A kérdező kommentje:
Pozitívumok:
1: a mikró, sütő és mosogatógép NEM matrica, hanem kinyitható, használható.
2: hangot ad
3: tetszik :)
2012. okt. 16. 12:23
7/12 anonim válasza:
Én is a 3.-at választanám :) Az van a legjobb ár-érték arányban (az elsőnél nem is értem, mi a bánatért kerül ennyibe), és azon van a legtöbb dolog!
8/12 anonim válasza:
én is a 3. szavazok, nekünk is olyan van, fiam tavaly kapta karácsonyra, és minden nap játszik vele még most is. Szuper konyha.
9/12 anonim válasza:
nekem a 2. azért tetszik a legjobban, mert nagyon jó a színe :)
10/12 anonim válasza:
Az elsőt bár én használtan vettem a lányomnak, de jobb az ha lehet rajta több mindent nyitogatni (nem csak matrica) mert annál tovább használja. Smobynk van nekünk is, szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!