Játékkonyhát újat vettetek, vagy használtat?
www.jateknet.hu-ról rendeltem kis konyhát mert le volt árazva 3400 forintra, na most így kijött 4400-ra.
Egy az hogy én nagyobbnak gondoltam, 2 éves lányom csak ülve tudja használni, a másik hogy egyszerűen pocsék minőség, már az első használatnál megrepedt.
Ha úgy gondolod hogy megéri a drágábbat venni és anyagilag megengedhetitek magatoknak, akkor mindenképp a drágább nagyobb méretű és akár fából készült kis konyhát vegyetek.
Újat vettünk, 19e Ft-ba került kedvezményes áron, sajnos ahogy néztem, már nem forgalmazzák, de érdemes megérdeklődni a mulungu.hu oldalon (onnan vettük), hogy lesz-e még, ha érdekel.
Német amazonról kép, hogy milyen:
Fából készült, összes kiegészítő, amit látsz a képen az hozzá tartozik, azzal együtt lehet megvásárolni. Csak a legjobbakat tudom róla mondani, kislányom tavaly karácsonyra kapta, akkor volt 16 hónapos. Rengeteg konyhát végignéztem, mire megtaláltam a legjobbat. Több hozzászólásban is olvastam itt a gyik-en, hogy a gyerek pár hét után már nem is játszott a konyhával, ez biztos gyerekfüggő is. Nálunk töretlen sikere van tavaly december óta, sőt a szomszéd kisfiú is rögtön a konyhával kezdett játszani, amikor átjött hozzánk. Most hogy 2 éves lesz a kislányom, újabb kiegészítőket veszek hozzá, süteményes készletet és egy fából készült szülinapi tortácskát.
Jó hír, mégis megtaláltam a honlapjukon, ez az:
Jelenleg 22e Ft-ba kerül, mi egy akció keretében vásároltuk. Most is ezt venném, szuper minőség. Nekem külön tetszik, hogy a mosogató olyan, mintha tele lenne engedve vízzel. :-)
Használtat nézegettem, de aztán a mamáéktól újat kapott. :)
Ezt [link]
Egyszerűen szuper! A 3 éves kislányom 104 cm-es, de simán tud vele játszani, mert jó magas. Körbejárható, hátulsó részén is van nagy tároló polc. Főző hangokat ad, nekünk plusz van hozzá vízforraló is. Majd lesz mikro is hozzá, ha találunk színben passzolót, világítósat. Jól elhelyezhető, stabil. Kiegészítő nem sok van hozzá, de nekünk már volt egy csomó minden, azt használjuk.
A matricák felhelyezése (sütő ajtó, háttér részek) könnyűek, a gombok tekerhetőek. Sajnos a "hűtő" és a "sütő" részen belül nincs polc, így azt én készítettem kartonpapírt vontam be piros színűre, hogy passzoljon hozzá.
Úgyhogy ezt és más tefal konyhát én bátran ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!