Milyen benti játékokat szokatatok játszani 4-5 (fiú) gyermekeitekkel?
Annyira kifogytam az ötletekből, és folyamatosan unatkozik,inkább tévézne, ezt pedig nem szeretném. Csak most olyan butának érzem magam és nem túl kreatívnak.
Rajz, festés, gyurma, olvasás, társas, de valami újat kellene kitalálnom! Segítsetek! :) köszi
Nincs 4-5 fiú gyermekem még, csak kettő.
Bújócskázunk, kergetőzünk, birkózunk, plüss állatokkal játszunk, hintáztatom, lóbálom őket, meg ilyenek.
Tv nézés alternatívája lehet a diavetítő, van egy hangulata, én szívesen játszom vele vetítőset. Sok jópofa ötlet van a neten: [link]
Nemrég csináltam pár filchalacskát, és kulcskarikát varrtam a szájukhoz. Volt hozzá kis bot,a végére erősített zsinórral és meghajlított gemkapocs, az volt a horgászbot. Ez nagyon bevált, sokat horgászott vele.
A vonatjátékot is átlehet alakítani, pl, most a dínóvonat mese a nagy kedvenc, papírból kivágtuk a figurákat, és a kis műanyag vonattal dinó vonatosat játszottunk. Ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!