Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért szerettek (már aki nem...

Miért szerettek (már aki nem ellenzi) együtt aludni gyermekeitekkel? Mennyi idős a gyermek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 00:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak félig alszom vele, mert addig fekszem mellé a vendégágyra amig elalszik, utána megyek a hálószobába. De néha ott alszom el mellette. Nagyon szeretem a szuszogását hallgatni, érezni hogy ott van mellettem, és reggel mikor kinyitom a szemem, akkor azt az édes kis arcát látni. De tudom, nem telepedhetek rá... nem jó az együtt alvás sokak szerint, de én szeretem. 3,5 éves.
2012. nov. 3. 00:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Habár én kislányom még nagyon pici, de én is vele alszom a fél éjszakát. Az éjjeli szopiig velem alszik és utána rakom át az ágyába vagy este rakom az ágyába és utána alszik velem. Jó tudni hogy ott van mellettem, vigyázhatok rá, simogathatom az arcocskáját, de azért kell nekem is a pihenés,azért csak az éjszaka felében van mellettem.
2012. nov. 3. 03:47
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Akkor én leszek itt az ellenpélda.

Èn nem szeretek velük aludni, nem is tudnék rendesen aludni, mert kirugja az oldalamat, mert félek hogy leszedem a takarót róla, hogy ráfekszem stb...

Nagyobbik 2 éves neki van egy kanappé a szobájába, ha nem tud aludni oda befekszem, és néha reggelente át ballag hozzánk. Ha reggel 7 körül van amikor mindenki kialudta magát akkor örülünk neki, kicsit játszunk az ágyban, de pl ma 5:30-kor jött és ennek nem nagyon örültem.

A kisebbik 4 hónapos, ö még nem aludt mellettünk, egyszobában alszunk még, mert még sokszor kell éjszaka forgatni, és néha még eszik is éjszaka, de alig várom hogy szobájában legyen, és ö is nyugodtabban alszik, mert mikor este bemegyünk akkor nem kel fel.

2012. nov. 3. 06:56
 4/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon szerettem velük aludni, közös takaróvak betakarózni, érezni a lehelletüket, hallani a szuszogásukat.

Fontos volt mindig a testközelség.

Csak az egyikükkel nem alakult ez ki, aki a házasságunk válsága alatt született, időben nagyon közel az elsőhöz, akit emiatt nehéz szívvel hagytam a kórházi időszak alatt otthon, szóval tulajdonképpen semmi sem volt ideális, a gondolataim máshol jártak. Ő aztán soha nem tudott aludni mellettem, elhúzta a kis kezét, ha megfogtam, később se bújt, nem lehetett megölelni.Már felnőtt. Jó a kapcsolatunk, de nem bensőséges, és gyereket sem szeretne.

Szerintem tehát rendkívül meghatározó a harmonikus légkör, az egymásra hangolódás.

Nálam ennek egyik megnyilvánulása az együtt alvás.

Hozzáteszem, nagyon mélyen tudok aludni, valamilyen ösztönös érzékelés azonban bizonyára működik, mert soha nem feküdtem rá egyikre sem, sőt, megszoptattam úgy, hogy fel sem ébredtem.

2012. nov. 3. 07:46
 5/14 anonim ***** válasza:

én imádok a mai napig gyerekemmel aludni 2 éves .

Miért mert érzed a böre a haja illatát az ici pici kezét megfoghatod és ha este arra kér simizzem az arcát vagy magához ölel oly szorosan nincs ennél szebb érzés a világon ott vagyok vele elalszik (van amikor én is )

aztan átmegyek a másik szobába a páromhoz

2012. nov. 3. 10:54
 6/14 anonim ***** válasza:
és te kedves kérdezö?
2012. nov. 3. 10:54
 7/14 anonim ***** válasza:
fiam 3 eves,en is szeretek vele aludni.probaljuk a kulonalvast,de ejjel mindig sir,hogy menjek melle,mivel aludni akarok,hat megteszem,de engem nem zavar.
2012. nov. 3. 10:56
 8/14 A kérdező kommentje:
8 hónapos korától velem alszik a 2 éves lányom.Egyszerűen imádom,ahogy odabujik hozzám,hallom a szuszogását,a felébred nem sír,mert ott vagyok.Mostanában úgy alszik el,hogy öleli a nyakamat vagy fogja a kezemet:)A világon nincs jobb érzés ennél.És reggel ha ő ébred előbb,akkor mindig puszival ébreszt:))
2012. nov. 3. 11:09
 9/14 anonim ***** válasza:
de meddig jo ez?aztan nem tudod leszoktatni,mi is igy vagyunk,3 eves,es allandoan a kezemet fogja,szorit magahoz,ugy akar aludni,de mi lesz ha megyek dolgozni?sajnos ejszaka is.akkor?eleg trauma lesz,ezert probalom ravenni,h ne fogja a kezem mindig.
2012. nov. 3. 11:13
 10/14 anonim ***** válasza:

2,5 éves a lányom, és muszájból alszunk együtt.

Persze, szeretem, de én nem tudom magam így kipihenni. Éjszaka többször ébred, egyedül lusta inni. Jó lenne, ha mielőbb leszokna róla, mert nagy bajban leszek, ha a kistesó megszületik. :(

2012. nov. 3. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!