Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Együtt mossátok kisgyerekeitek...

Együtt mossátok kisgyerekeitek ruháit a tiétekkel, vagy pedig külön?

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Környezetbarát mosószerrel mosunk, mert nekünk is nagyon érzékeny a bőrünk, ebbe pedig nyugodtan mehet a babaruha is :) Csak a párom munkaruháját (kórházi) mossuk külön!
2012. okt. 6. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Másfél éves kora óta együtt mosom.
2012. okt. 6. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Külön a piciét,majd a két nagyét,majd a miénket.
2012. okt. 6. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
a sajátomat a gyerekével mosom (pont ugyan az a kosz van rajtunk :D), apáét mosom külön mert olyan munkája van, hogy elég koszos lesz estére :)
2012. okt. 6. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Én mindig is együtt mostan a mienkkel a gyerekruhákat, eszembe sem jutott, hogy külön kéne…
2012. okt. 6. 14:35
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

Igen, mindenkiét együtt, csak ha valakié valamiért nagyon koszos azt mosom külön, vagy kiöblítem előtte.

Fél éves koráig mostam a babáét külön, utána, amikor már kúszik-mászik a földön totál felesleges annyi felé mosni, válogatni. Szerintem totál pazarlás fél adagot mosni, még ha van is olyan program, akkor sem a fele áramot, mosószert használjuk el.

2012. okt. 6. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
együtt a miénkkel. Kb. 3 hónapos korától. Mindég is normál mosószert meg sensitive öblítőt használtam eleinte.
2012. okt. 6. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Én külön mosom a 2gyerekét a miénktől. A nagy 2éves a kicsi 6hós.
2012. okt. 6. 15:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt, és megosztotta ezt velem. Nem túl régen kezdtem el én is külön mosni, de ezek szerint nyugodtan, már korábban is moshattam volna külön a lányaim ruháit. (2,5 és 5 évesek az ő ruhájukat együtt mostam, a páromét, és az enyémet együtt)De tényleg felesleges volt akkor!:-) Köszönöm még egyszer!
2012. okt. 6. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
én a mai napig külön mosom a mienkett a 3 gyerekünkétöl ,3 gyerekünk tud annyit termelni hogy megtelik igy is a mosogép .
2012. okt. 7. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!