Miket adtok napkozbe a kisgyerekeitek kezebe ragcsalni es milyen markajut? Pl:keksz es ki gyartja arra gondoltam. Koszi.
Milyen korú gyerekre gondolsz?
Amúgy nálam "köztes rágcsálás" nincs. Kivételt képeznek speciális helyzetek: vendégség, orvosnál vagy máshol várakozás, hosszabb utazás, ilyesmi.
Amúgy uzsonnára kapnak finomságokat, de legtöbbször én sütök. Én is szeretem, és ők is. :o)
Torták, sütik, sós dolgok, kenyér vagy pizzatésztából "vicces formájú" dolgok, perec, palacsinta, bármi.
Emellé vagy ehelyett meg gyümölcsöt kapnak.
De előfordul hogy gyorsan keverek egy pudingot, vagy sima lekváros kenyeret, mikor mire van idő kedv stb.
Győri édes kekszet szokott kapni (simát, csokisat, kókuszosat).
Babapiskótát, abból azt szereti, aminek cukros a teteje.
Stickletti ropit, perecet.
Pilóta piskótatallért.
Győri háztartási keksz, vagy ropi. Sütni én zabos kekszet szoktam majdnem minden héten.
Amúgy ha nasiról van szó én jobban szeretem a szotyolát vagy a mogyorót pucolni neki mint a kekszet adni.
Ha útközben kell venni akkor Cerbona meggyes vagy csokis müzlit veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!