Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket adtok napkozbe a kisgyer...

Hajnal-Tunde kérdése:

Miket adtok napkozbe a kisgyerekeitek kezebe ragcsalni es milyen markajut? Pl:keksz es ki gyartja arra gondoltam. Koszi.

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 13:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Milyen korú gyerekre gondolsz?

Amúgy nálam "köztes rágcsálás" nincs. Kivételt képeznek speciális helyzetek: vendégség, orvosnál vagy máshol várakozás, hosszabb utazás, ilyesmi.

Amúgy uzsonnára kapnak finomságokat, de legtöbbször én sütök. Én is szeretem, és ők is. :o)

Torták, sütik, sós dolgok, kenyér vagy pizzatésztából "vicces formájú" dolgok, perec, palacsinta, bármi.

Emellé vagy ehelyett meg gyümölcsöt kapnak.

De előfordul hogy gyorsan keverek egy pudingot, vagy sima lekváros kenyeret, mikor mire van idő kedv stb.

2012. márc. 9. 13:11
 2/14 anonim ***** válasza:
györi édes keksz baba piskota cheetos csipsz öszintén szolva én nem csak márkás rágcsállni valot szoktam neki adni adok neki sós pufit is vagy gyümölcsös csenegét ezek elég olcsók de az én kisfiam ezeket szereti
2012. márc. 9. 13:11
 3/14 anonim ***** válasza:

Győri édes kekszet szokott kapni (simát, csokisat, kókuszosat).

Babapiskótát, abból azt szereti, aminek cukros a teteje.

Stickletti ropit, perecet.

Pilóta piskótatallért.

2012. márc. 9. 13:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja, és amit venni szoktam, mert azért az is van, pl. Lidl féle piskótatallér (saját márkás), vagy üveges meggy, szintén Lidl, vagy kakaós keksz, ropi (Sparos Budget, mert abban nincs szójafehérje, egyik gyerekem allergiás)
2012. márc. 9. 13:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Győri háztartási keksz, vagy ropi. Sütni én zabos kekszet szoktam majdnem minden héten.

Amúgy ha nasiról van szó én jobban szeretem a szotyolát vagy a mogyorót pucolni neki mint a kekszet adni.

Ha útközben kell venni akkor Cerbona meggyes vagy csokis müzlit veszek.

2012. márc. 9. 13:22
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
A legrosszabb dolog, amit tehettek, hogy ilyen cukros, fehérlisztes junk-foodokat adtok nekik. Adjatok inkább nyers zöldségeket, gyümölcsöket, ha azt akarjátok, hogy kevésbé legyenek betegesek, és ne szokjanak rá már fiatalon a cigire, drogra, alkoholra.
2012. márc. 9. 13:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak kivételes esetben van köztes rágcsa. Max. háztartási keksz, vagy korpovit keksz, esetleg ripsz-ropsz. Édességet (ht-i kekszen túl) egyáltalán nem kap - féltem a fogait. :)
2012. márc. 9. 14:06
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Most komolyan: ti ismertek olyan gyereket, aki szereti vagy legalább elfogadja, megeszi a nyers zöldséget rágcsálnivalónak? én is tudom, hogy ez lenne a helyes, na de ne legyünk már naivak...
2012. márc. 9. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Ja, arról már nem is beszélve, hogy hogy jön ide a cigi meg az alkohol???
2012. márc. 9. 14:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a nyers répa meg az uborka nagyon megy, de az vacsorához van, általában majonézbe mártogatják. Ez nem számít nasinak.
2012. márc. 9. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!