Miket adtok napkozbe a kisgyerekeitek kezebe ragcsalni es milyen markajut? Pl:keksz es ki gyartja arra gondoltam. Koszi.
3. vagyok 8. válaszolónak írom... a fiam imádja a nyers zöldségeket. De annyira, hogy mikor levest csinálok állandóan jön kunyerálni répát, fehérrépát, karalábét, karfiolt. :) Bármit.
Ennek ellenére adok neki kekszet, ropit... sőt a többit fel sem soroltam, de eszik csokit, gumicukrot, pez cukrot, kinder tojást, mindenféle nasit. Persze nem rengeteget, és rendszeresen mosom a fogait.
Az enyém elfogadja rágcsálni valónak a nyers répát, zöldséget, 4 éves!
De szoktam adni neki, kis nasit is, de csak ha előtte rendesen evett. Chips és társai kizárva, csak kivételes esetben vendégség stb... Nálunk ami nagyon bejön aszalt gyümölcsök élen a mazsolával minden mennyiségben, enyhén sózott kölesgolyó minden mennyiségben, és a nagy rászokott a Hipp almás puffasztott rizsére az öccse születése után, szokott kapni néha ropit vagy sós perecet de ezt is inkább akkor ha beteg, akkor mást nem nagyon eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!