Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket adtok napkozbe a kisgyer...

Hajnal-Tunde kérdése:

Miket adtok napkozbe a kisgyerekeitek kezebe ragcsalni es milyen markajut? Pl:keksz es ki gyartja arra gondoltam. Koszi.

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 13:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam nem szeret semmi féle zöldséget nagyon ritkán eszi csak meg a sárgarépát.A gyümölcsöt viszont imádja,és szokott kapni édességet is.Hetent kb kétszer kap valamilyen csokit vagy kekszet.Semmi rosszat nem találok ebben ,gyerekként és felnötként is nagyonszerettem és szeretem az édességet.Egyikönk sincs elhízva nem rosszak a fogaink.Miért ne lehetne enni igaz csak mértékkel!
2012. márc. 9. 14:28
 12/14 anonim ***** válasza:

3. vagyok 8. válaszolónak írom... a fiam imádja a nyers zöldségeket. De annyira, hogy mikor levest csinálok állandóan jön kunyerálni répát, fehérrépát, karalábét, karfiolt. :) Bármit.

Ennek ellenére adok neki kekszet, ropit... sőt a többit fel sem soroltam, de eszik csokit, gumicukrot, pez cukrot, kinder tojást, mindenféle nasit. Persze nem rengeteget, és rendszeresen mosom a fogait.

2012. márc. 9. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja... 3 hónap múlva 3 éves lesz.
2012. márc. 9. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Az enyém elfogadja rágcsálni valónak a nyers répát, zöldséget, 4 éves!

De szoktam adni neki, kis nasit is, de csak ha előtte rendesen evett. Chips és társai kizárva, csak kivételes esetben vendégség stb... Nálunk ami nagyon bejön aszalt gyümölcsök élen a mazsolával minden mennyiségben, enyhén sózott kölesgolyó minden mennyiségben, és a nagy rászokott a Hipp almás puffasztott rizsére az öccse születése után, szokott kapni néha ropit vagy sós perecet de ezt is inkább akkor ha beteg, akkor mást nem nagyon eszik

2012. márc. 9. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!