1 éves baba ruháit külön mossátok v. együtt a tiétekkel?
én minden ruháját együtt mosok a miénkkel. persze a fehérneműt, meg munkásruhát külön.
eddig semmi baja nem volt szerencsére, nem allergiás.
Sosem mostam külön, egyik gyereknél sem. Nálam 3 csoport van fehér, világos, és sötétebb színes.
Fehérneműt sem mosom külön, hanem attól függ milyen színű, abba a kupacba megy.
Na perezs ha páteherrom autót szerel akkor külömn mosom a ruháit
Sima folyékony mosószerrel (amit éppen veszek), vagy ha van itthon, a fehéreket mosószódával, öblítőt nem használok.
Én nem vasalok.
Na perezs ha páteherrom autót szerel akkor külömn mosom a ruháit=
Na persze ha a párom teherautót szerel, akkor külön mosom a ruháit
előző
...ez tényleg jó :))
Én eddig külön mostam, de szerintem most már hozzárakom a mieinkhez.
Köszi!
Szia!
A kisfiam 1 hete töltötte az 1 évet, eddig külön mostam neki sensitive mosószerrel, öblítővel. A hét végén gyorsan kellettek tiszta ruhák, gondoltam kipróbálom és hozzárakom a miéinkhez. Olyan vörös lett az egész kis teste a ruhától 24 óra múlva, hogy megijedtem, valamit összeszedett a strandon. Aztán csak nem múlt 3 nap alatt sem, akkor jöttem rá, hogy a mosószertől kapott kiütést. Persil-el mostam és sima Coccolino öblítővel. Úgyhogy nekem még mindig külön kell mosnom az Ő ruháit baba mosószerrel, öblítővel:-(
Úgy látszik neki érzékeny a bőre.
Én folyékony Arielt használok és Lenor Sensitive öblítőt az ő ruháihoz. Ezeket a kezdetektől bírja a bőre.
Lehet, hogy először csak 1-2 ruháját rakom majd a miénkhez, aztán figyelem a bőrét ha azt adom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!