Melyik az a két különböző popsi kenőcs amit együtt kell a baba popsiára kenni?
Mi is kentünk canestent a baba pospijára kedves utolsó, és igen, köszi normális vagyok. A doki javasolta, mert nagyon csúnya pelenkakiütése volt (tudod a pelenkadermetitist is gomba okozza - így jó rá a canesten). El is mulasztotta gyönyörűen. Ha nem tudsz a témához hozzászólni, minek válaszolsz?
Mi úgy kentük, hogy canesten+bepanten, hogy popsikrém is legyen rajta.
En sem vagyok nagy guru a babas temaban, de ezt meg angliaban is ajanlotta a hazidoki :)
Popsikrem es ra kellett kenni a canestent.Azt mondta azt a popsikremet hasznaljuk amit eddig....
es nem hulye a dokink:)
Köszönöm a normális válaszokat! Akik pedig le hülyézni tudnak azok ne irjanak mert senki nem kiváncsi rá!!! Ja,és látszik hogy ki a tudatlan....
kisfiam van és nagyon csúnya kiütések vannak a here zacsiján meg a popsiján. Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Szió,
nem tudom pontosan mire gondolsz, de a következőt tudom ajánlani:
Babakrém - amikor piros, kiütéses a baba popsija,
és folyékony hintőpor - amikor szép tiszta.
Kiadós, gyógynövényi termékek, gyogyitárban és neten is kaphatóak, gazdaságosak, egyszóval megéri.
Én is tippként kaptam, h nem szabad egyszerre több mindent a gyerekre kenni, mert az nem vezet jóra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!