Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért szerettek (már aki nem...

Miért szerettek (már aki nem ellenzi) együtt aludni gyermekeitekkel? Mennyi idős a gyermek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 00:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is együtt aludtam a fiammal 4 és 6 éves kora között. Epilepsziája miatt nem maradhatott egyedül éjszakára. De nagyon örültem, mikor annyira javult a helyzet, hogy visszaszoktathattam a szobájába. Mert nagyon bekorlátozott. Lényegében nem akkor feküdtem le, amikor az nekem megfelelő volt, hanem minden estét hozzá kellett igazítani. És a testvéreit is zavarta, hogy ővelük miért nem alszom. Ráadásul az embernek van egy férje is.
2012. nov. 3. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Én csak szeretnék aludni vele!!!(három és fél éves kislány)

Imádom ha hozzám bújik ha átölel ha hallom hogyan veszi a levegőt....De a józan ész azt diktálja hogy ne tegyem hiszen úgy tud mindenki kényelmesen aludni ha a saját ágyában teszi na meg a párom is ott van.:)

Reggelente viszont átjön hozzánk és akkor van a hosszas "élvezkedés"

2012. nov. 3. 16:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én is a kislányom 8 hónapos kora óta alszom Vele. Most 2 éves múlt. Szeretem hallgatni a szuszogását, érezni az illatát.Amikor éjjel keres a kis kezeivel: "abúja"(és Hozzám bújik). Utána pedig: "simi". És Ő kezdi simogatni a hajamat.Boldogság.
2012. nov. 3. 22:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Meddig jó ez ? Hát nem érzed? Más fogja ezt megmondani?

Ameddig jó, addig minek is kellene leszoktatni? Amikor meg már nem jó, vágyik az önállóságra, távolságra, akkor magától elmegy. Ez az élet rendje, kirepülnek, elmennek. Egyre hosszabb időre, egyre nagyobb távolságra. Akkor viszont majd ebben kell támogatni. Amíg szoros testközelség, kötődés kell, addig meg ezt kell megadni neki.

2012. nov. 4. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!