Hogy szoktassuk le a cumiról?
A héten 2 éves lesz a lányom.
Szerencsére csak alváshoz kéri a cumit.
Arra gondoltunk,hogy majd a Mikulás elviszi a cumit, és hoz neki valami ajándékot.
Mondtam a lányomnak,hogy és azót aha kérdezem,hogy kienk adjuk od a acumit,mondja hogy a mikulásnak, és hogy babát kér érte.
szerintetek működhet.Mire figyeljünk oda.Első csemeténk,így a leszoktatásban nem nagyon vagyunk otthon a férjemmel.
Én sem a télapóval vitetném el. Lehet most úgy tűnik ez jó lesz, ő is azt mondja, de mikor megtörténik egész más lehet a szituáció.
Figyelni bármikor is veszitek el, arra kell, hogy ti ne legyetek idegesek amikor a kicsire rájön a cumihiány, és kéri, és ne adjátok vissza. Nagyon határozottnak kell lenni, és kiállni a döntés mellett, és elfogadni némi nem tetszést a gyerek részéről.
De szerintem főleg ha csak este kéri, én még nem erőltetném ekkora korban, de nyilvánvaló ez a ti döntésetek.
Mi 5 évesen vettük el, úgy hogy elhagyta, én megtaláltam persze, de azt mondtuk nem találtuk. Néha hiánya volt, de elég jól könnyedén elfogadta, de már 5 volt. A fogain nyoma sincs, hogy eddig cumizott.
szia! Az én lányomnak is a Télapó viszi majd el, ő odaadja a bölcsis Télapónak, aki majd szánkót (itthon szobájában) ad cserébe (ő kérte), a Télapó pedig elviszi a babáknak a cumiját.
2 hónapja beszélgetünk vele erről minden nap. Februárban lesz 2 éves, de olyan szinten ekcémás a szája a cumitól hogy már semmilyen krém nem segít rajta. Jó ötlet vagy sem, már nem tudok a nyusziig várni, olyan helyre akarom adni a cumit, ahonnan nem tudja visszakérni, én ilyen szempontból tartom jó ötletnek.Számítok legalább 2 nap sírásra, de meg fog tanulni elaludni nélküle, emiatt az egészségügyi gond miatt nekünk ez életbevágó. A rongyija marad, remélem az vigasztalja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!