Bucsu a cumitol, de hogyan? Hogyan szokott le gyermeked a cumirol ill. hohyan vetted el töle?
Nekünk hála Isten nagyon könnyen ment. 2éves volt a kislányom, mikor apa elment 10napra külföldre, üzleti útra. Nagyon szoros a kapcsolat a férjem és a kislányunk között, imádják egymást. Nagyon szomorú volt a kicsi, hogy apa elmegy.
Megbeszéltük a férjemmel, hogy "elviszi" magával a cumit, hogy mindig ott legyen vele a kislányunk. Szépen megbeszéltük vele is, hogy apának nagyon fog hiányozni, ezért elviszi magával, stb. Az első pár nap nehézkes volt, az ujját szopizta, mindent a szájába vett, de aztán elfelejtette. 1x kérdezte meg, hogy hol a cumi, de akkor már 1 hete itthon volt Apa is. Mondtuk neki, hogy még apa táskájában van, majd vacsi után megkapja. Aztán el is felejtette. :)
nálunk a lányom borzasztóan akart egy barbie babát és ez volt az ára, a fiamnak meg a fogorvos mondta (csúnyán eldeformálta a kis fogait) hogy el kell küldeni a cumit "kivizsgálásra" és eltette egy dobozba. azóta sem kereste.
mondjuk nekem mindkettő 3,5 éves volt ekkor.
2,5 éves a lányom.Épp a múlt héten hagyta el a cumit.Lett egy hólyag a szájában.Megmagyaráztam neki, hogy az bizti a cumitól van.Tovább is terjedhetnek a hólyagok, és akkor kórház lesz a vége.Azóta nem kell neki
Előtte is volt rá egy kísérlet.Bicajt kapott.Mondtam neki, hogy a szállítónak (egy barátunk) azzal kell fizetni.Bele is egyezett, csak épp apa hozta haza a bicajt:(
Lányom tavaly novemberben lett 3 éves.Előtte augusztusban nyaralni indultunk és amikor már végre elindultunk,akkor jutott eszembe hogy otthon maradt a cumija.Még simán visszafordulhattunk volna,mert a faluból sem értünk ki,de Apa azt mondta hogy -nem,ez lesz a legjobb alkalom hogy leszokjon róla.
És szerencsére így is lett,minden este kereste,mondtam hogy biztos útközben elhagytuk valahol.Annyira le volt fárasztva hogy egy icipici nyűglődés után mindig elaludt.
Aztán még itthon is megkérdezte párszor,de már semmi probléma nem volt.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!