Hogy néz ki 2 év körüli gyermeked szobája? Képet is linkelhetsz.
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 08:17
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
De jó lett a szoba! Megkérdezhetem, hogy az ágyat hol vettétek? Mi is ilyesmit keresünk.
Kérdező, bocsánat az offért.
Az én kisfiamnak nincs külön szobája sajnos :(
3/6 A kérdező kommentje:
Engem is érdekelne hogy hol és mennyiért vettétek az ágyat:)?
Mi is most tervezzük a külön szobát:)
2012. júl. 1. 11:00
4/6 anonim válasza:
csináltattam az ágyat asztalossal.a matracot is ő adta hozzá,azzal együtt 60.000 volt.tömör fenyő,nagyon strapabíró.a matrac alatt nem ágyrács,hanem bútorlap van.ez kitart addig,amíg velünk lakik,az tuti.a textileket neten rendeltem szettben:falvédő,ágytakaró,díszpárna,hálózsák,ágynemű huzat,lapospárna szettet kérem.
5/6 anonim válasza:
Nagyon szép ágy sikeredett belőle :)
Akkor ezek szerint ezért nem találok ilyesmit boltokban.
Köszi, hogy leírtad!
6/6 anonim válasza:
OFF
Az agymester.hu oldalon rengeteg ilyen agyat lehet talalni, de joval huzosabb aron, mint amit a kerdezo mondott. Egy egyszerubb 100ezer korul mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!