Leszoktatod/szoktattad gyermeked a cumiról ovikezdés előtt?
Ahova én írattam a fiamat, felhívták a figyelmünket, hogy nem engedik a cumit, alváshoz sem.
Szerencsére soha nem cumizott, de ott sok szülőt ez a kijelentése az óvodavezetőnek kiverte a biztosítékot.
Mondjuk nekem nagyon fura egy 3+ gyerek cumival az utcán. De kinek a pap, kinek a papné.
Egyszer próbálkoztunk, de nem sikerült, akkor úgy éreztem reménytelen a közeljövőben újra próbálkozni, annyira ragaszkodik hozzá.
Az oviban nálunk nem szabad majd cumit bevinni, ennek nagyon örültem, úgyhogy reménykedem, hogy az óvoda hoz majd valami változást.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat. Beszéltem egy óvónővel,aki ott dolgozik, ahová a lányom járni fog,és azt mondta, hogy semmiképpen ne vegyük el ovi előtt a cumit,ha ragaszkodik hozzá, elég nagy változás, törés egy gyereknél az oviba való beszokás, állítólag sok kiscsoportos gyerek cumizik még alváskor, nem gond. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem kínzom, talán majd ha beszokik az óvodába, lassacskán leszoktatjuk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!