Leszoktatod/szoktattad gyermeked a cumiról ovikezdés előtt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 17:20
11/18 anonim válasza:
jó lenne,próbálkozz. nálunk nem tolerálják,csak alváshoz. és kell h egyedül wc-zzen,mosson kezet,fogat,egyen egyedül,és igyon pohárból
13/18 anonim válasza:
Nem(4 éves,most kezdi a középsőt,tavaly kezdte az ovit).Ráadásul nálunk az óvónénik el is mondták,hogy bőven elég a kicsiknek az a nagy változás,hogy oviba kerülnek,teljesen felesleges még tovább "stresszelni" őket.Aki cumis alváshoz megkapja,illetve reggel is,amikor nehéz az elválás a szülőtől.Végül is ez egy nyugtató,pótló dolog,ergo akkor van rá szükségük,amikor valami hiányt szenvednek.
14/18 anonim válasza:
nekem az a fura,h a cumizást tiltják sok helyen,de az újjszopi rendben van
15/18 anonim válasza:
Nem szoktattam le, most 3,5 éves, és még cumizik, de oviba sose cumizott, viszont mindig vittük magunkkal és kint hagytuk az öltözőben. De ő nem aludt ott. Itthon déli és esti alváshoz használja, napközben nem, és ha megyünk valahova se hozza, kivéve, ha hosszabb útra megyünk autóval. Most fogunk költözni, új ovit kezd, ott megint kiscsoportos lesz, így most sem fogom elvenni tőle, pláne hogy csak alváshoz kell. majd elhagyja magától.
16/18 anonim válasza:
Nem,4 éves és még van cumija,addig ameddig akarja.Oviban nem szólnak érte.
17/18 anonim válasza:
nekem azt mondta az ovoneni, hogy nem szoktak az oviban nagyon cumizni, de semmikeppen se vegyuk el tole, mert az tul sok lenne neki.
elobb utobb ugyis leszokik.
persze mi is probalkozunk megszabaditani a "cumikatol", fut fat igerek, meg minden, de semmi. hat. turelmes vagyok.
egyebkent 3,5 eves a fiam, szoval ideje lenne.
18/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező, szerintem jól döntöttél, majd 3-4 hónap múlva, amikor stabilizálódott a helyzet, megpróbálhatod elvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!