Hogy szoktattad bilizésre a gyermeked?
Szerintem várj még egy kicsit! Nem baj az,ha még nem szobatiszta!! Hidd el,Te is nyugodtabb maradsz,ha vársz!
Mondja ezt,aki lefizette a gyerekeit... Komolyan! Bár az első lányomnak a 2. szülinapja után 1 nappal lett eldugva a pelenkája,és azt mondtam neki,ha nem pisil bugyiba,hanem ügyesen a bilibe megy a pisi-kaki,akkor vehet ki valamit a dobozból- direkt erre a célra kerítettem egy dobozt,tele vágtam apró édességgel. Egyből ügyesen pisilt a bilibe! Nem volt baleset! A szülinap előtt 1 héten keresztül pisilt néha a bilibe,majd a szőnyegre. Akkor láttam,hogy készen áll a szobatisztaságra. 2 hétig lett jutalmazva,majd elhagytuk,maradt a dícséret,ölelés.
A második lányunk 23 hónaposan lett így lefizetve. Ő is volt,hogy fürdés előtt a bilire ráült,belepisilt. Ő egy kicsit nehezebb természet,de 2 éves korára elhagytuk nappalra a pelenkát.
Ha készen áll,akkor lehet próbálkozni,de ha még nem hajlik rá,akkor hagyd.
Üdv:3lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!