Hogyan és mennyi idősen szokott le a cumiról a gyermeked?
Ket es fel eves volt a fiam, amikor a fogorvos felhivta (termeszetesen nem doki hivta, hanem az egyik ismerosunk) es elmondta neki, hogyha sokat cumizik, akkor csunyak lehetnek az egyebkent gyonyoru fogai. Ez annyira valt be, hogy ezutan nappal egyaltalan nem cumizott, de ejszaka ha almabol felebredt, akkor kerte.
Par honappal kesobb veletlenul megkarmolta az inyet sajat maganak, verzett is neki (nagyon picit), en meg gyorsan megneztem es ramondtam, hogy cumiallergia. Felallitottunk egy cumiallergia nevu betegseget, aminek ez az elso tunete.
Utana sajat maga dobta el az osszes cumit, egyaltalan nem kellett neki, ejszaka sem, mondta, hogy nem akar beteg lenni. Alig hittuk el, hogy ennyire konnyen ment, mert nagy cumis volt a fiam (egyaltalan nem tudtam szoptatni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!