Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan és mennyi idősen...

Hogyan és mennyi idősen szokott le a cumiról a gyermeked?

Figyelt kérdés
Hány éves kor után "ciki" cumizni?
2012. márc. 10. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
3 éves korban "ciki"
2012. márc. 10. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
3 éves kora elött dobta ki őmaga.örültem neki mertpár hónap múlva kezdte az ovit és oda már nem szándékoztam bevinni.ha otthon elalváshoz cumizik én nem tartom annyira cikinek még 4 évesen se,de sok nagy 4,5 évestlátok kint az utcán szaladgálni,vagy bevásárolni cumivala szájába,az már nekem is sok.
2012. márc. 10. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
17 hónaposan dobta el, mert hörghurutja volt, fulladt és nem bírta szívni. Pedig nagy cumis volt, 1 volt a szájában, 1-1 a kezében és úgy aludt el, hogy cserélgette őket. De a betegség után sem kellett már neki, én örültem, hogy ilyen gyorsan és könnyen ment a leszokás.
2012. márc. 10. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindkét fiamnál a wc-be pottyant a cumi,miközben pisiltek és kiesett a szájukból. Na az ugye így rögtön kuka és nem kaphatták meg. 2,5 év körüliek voltak. Nem vettünk többet és így szoktak le.
2012. márc. 10. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
nálunk 1 éves volt és a szerencse is közrejátszott,ugyanis tönkrement a cumi nem kaptunk ugyanolyat,másikat pedig nem fogadta el,szóval nem cumizott többé.
2012. márc. 10. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
2.5 évesen, magától. Nem tudom hogy csinálta vagy mi történt, de 1x már nem kellett neki.
2012. márc. 10. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
3 évesen. Akkorra azért napközben már jó ideje nem cumizott, csak alváshoz. Aztán szóba került a bölcsiben, hogy tudtam-e, hogy ott már cumi nélkül alszik, mert egyszer elfelejtették neki odaadni, és mire eszükbe jutott, már aludt is :) Na ezek után döntöttem úgy, hogy beszüntetjük a cumizást, megbeszéltem a fiammal, hogy kitesszük az ajtó elé a cumikat, és akkor elviszi a róka a fiainak, mert azok még kicsik (ezt ő találta ki hozzá).
2012. márc. 10. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
3,5 évesen elvitte a télapó:)Hozott helyette ajándékot.
2012. márc. 10. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ket es fel eves volt a fiam, amikor a fogorvos felhivta (termeszetesen nem doki hivta, hanem az egyik ismerosunk) es elmondta neki, hogyha sokat cumizik, akkor csunyak lehetnek az egyebkent gyonyoru fogai. Ez annyira valt be, hogy ezutan nappal egyaltalan nem cumizott, de ejszaka ha almabol felebredt, akkor kerte.

Par honappal kesobb veletlenul megkarmolta az inyet sajat maganak, verzett is neki (nagyon picit), en meg gyorsan megneztem es ramondtam, hogy cumiallergia. Felallitottunk egy cumiallergia nevu betegseget, aminek ez az elso tunete.

Utana sajat maga dobta el az osszes cumit, egyaltalan nem kellett neki, ejszaka sem, mondta, hogy nem akar beteg lenni. Alig hittuk el, hogy ennyire konnyen ment, mert nagy cumis volt a fiam (egyaltalan nem tudtam szoptatni).

2012. márc. 10. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Kb. 10 hónaposan amikor éppen meg akartam nyugtatni vele nem kérte, kiköpte, azóta sem fogadja el, pedig nagy cumis volt, ez meglátszik a fotóalbumban is, legalább 2-vel kellett mindig elinduljak. Most sokan gondolhatják, hogy szerencsés vagyok, de én nem bántam volna, ha cumizik még egy kicsit, mert amióta ez nincs többet lóg cicin és éjszaka is csak azzal lehet visszaaltatni :( Cikinek nem tudom mikor ciki, én anyukaként jobban tudom tolerálni a dolgot :)
2012. márc. 10. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!