Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » GYermeked szokott sokingatni?

GYermeked szokott sokingatni?

Figyelt kérdés
pl játszótéren futás közben? Szalad nevet közben, és néha silkongat
2011. máj. 5. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gyerek aki ne sinongatna ha olyat csinál amit élvez. JÁtszóterezés hintázás szaladgálás játék apával v. csak úgy.
2011. máj. 5. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én kislányom egyfolytában sikongat. Nagyon komolyan nyomja, majd megsüketülünk, de hát olyankor rettentően boldog, így örülök neki. :)
2011. máj. 5. 14:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi, megnyugtattatok.

Azért kérdeztem, mert tegnap a játszótéren hallottam, hogy egy nagymama azt mondja az unokájának,hogy "látod milyen csacsiságot csinált az a kisfiú"

A fiam csak szaladt és közben sikongatott

2011. máj. 5. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát az a kisgyermek biztos az egyetlen tökéletes gyermek a földön (aki mást állít az hazudik)!!

És Ő a Mama boldogságának ragyogó csillaga!!:)

Nem kell foglalkozni velük,mert nem mérvadó a Mama véleménye gyereknevelés-ügyben....:)

2011. máj. 5. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Na, valóban "nagyon édes" lehet az a mamika.

Mit csináljon az ember? Üsse le szegény gyereket, mert az sikít örömében?

Ne foglalkozz vele, annyi hülyeséget tudnak néha mondani az emberek!

2011. máj. 5. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem akarom a nagyit védeni, de nem tudhatod, hogy miért mondta ezt. Lehet, hogy az unokája olyan helyzetekben szokott sikongatni, amikor mondjuk nem "jó" , tehát nem játék közben, de gondolom érthető mire gondolok. Ha végiggondolod, biztosan Te is szoktál áttételesen így "nevelni".

Az persze mindenképp elítélendő, hogy ezt nem tudta kettőjük között lerendezni és Te is hallottad, mert így ez tényleg bántó és értelmetlen.

2011. máj. 5. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
igen, a 3 évesem is és a 6 hónaposom is sikongat játék közben. Miért, van gyerek, aki nem sikongat?
2011. máj. 5. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki, szerintem aranyos. Az egy éves is próbálgatja így a hangját, jó erősen sikongat, szinte repednek a falak. Később úgyis abbahagyja.
2011. máj. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!