A kiscsoportosoknak óvodában mennyire van megkötve, hogy ülve vagy állva kell pisilniük?
Figyelt kérdés
Nem lesz gond ha a fiam a bilihez szokott s ülve szeret pisilni, állva még nem?
Mennyire feltétel az óvodába való szoktatásnál?
2012. okt. 29. 14:49
1/10 anonim válasza:
Ülve is pisilhet, ha neki úgy jó, ez egyáltalán nem kritérium, senki nem nézi.
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig gyakorolja állva, de nem megy neki, jobban szeret ülve pisilni.
2012. okt. 29. 14:51
3/10 anonim válasza:
Az én fiam az ovikezdés előtt tanult meg itthon állva pisilni a wcbe. De itthon sosincs ebből gond, mert épp feléri a wc-t, így csak belelógatja és kész. Viszont az oviban picik a wc-k, így mindig lepisilte a nadrágját, mert ugye célozni kellett volna. Naponta hordtam haza 3-4 garnitúra ruhát, mert pisis lett. Így mondtam neki és az óvónőknek is, hogy pisiljen ülve. Ügyesen megtanították neki, hogy szorítsa össze a térdeit, ha ráül a wcre, így nem pisil ki belőle. :) Azóta nem kell naponta több adag ruháját kimosnom.
4/10 anonim válasza:
Kicsi ő még, majd ha nagyobb lesz. Nálunk ki sem mennek a wc-re a gyerekekkel, a kicsikkel sem.
5/10 anonim válasza:
A mi ovinkban úgy pisilnek, ahogy akarnak a kisfiúk. Függönnyel vannak elválasztva a WC-k, így nem nézik, ki hogyan csinálja.
6/10 anonim válasza:
A lényeg, hogy pisiljen, és a WC-be! :-)
Nálunk a kiscsoportosok szinte mind ülve pisilnek.
7/10 anonim válasza:
Így van, ez senkit nem érdekel, hogy hogy pisil, a lényeg, hogy pisil. Fiam is ülve pisil, állva összepisili magát általában.
8/10 anonim válasza:
A legtöbb oviban ülve pisilnek a fiúk is.
9/10 anonim válasza:
Én ülve tanítottam meg a fiamat pisilni, de azt vettem észre jobban is szereti, mint állva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!