A Ti gyerekeitek is ezt csinálják?
Van 2 fiam.
Otthon édesek, szófogadóak, állandóan jönnek, puszilgatnak, mindig segíteni akarnak.
Sokat mondókázunk, játszunk, nevetünk együtt.
Viszont ha elmegyünk otthonról (bevásárlás, családlátogatás) akkor minha megszünnék létezni :)
Ide-oda szaladgálnak, minden eszközzel magukra akarják hívni a figyelmet, prdukálják magukat.
Hiába szólok, kérem, hogy most már nyugi...mintha nem is hallanák :(
Előfordult már, hogy kellemetlenül éreztem magam.
Pedig tényleg szófogadóak, de csak addig amíg mi vagyunk (apa-anya-gyerekek)
Miért csinálják?
Hogy oldhatnám meg ezt a problémát?
Nálunk fordított helyzet van. Mindenhol kisangyal, sokan meg is dicsérik, de otthon meg iszonyat amit művel...
Ha azt mondom, hogy igazi rosszcsont, mások simán hülyének néznek, hogy merek ilyet mondani az én áldott jó gyerekemre (aki otthon mellesleg a lámpán lóg és ordít minden percben). :)
Na, hát ez van...
Bár az én gyerkőcöm másképp csinálja, mint a tieid, de az alapja közös: más helyzetben, más körülmények között másképp viselkednek. Mert vagy így vagy úgy, de meg akarják mutatni a világnak mi lakozik még bennük. Az anya meg állhat tátott szájjal és rá sem ismer a kis csöppségére. :)
Okosak, huncutok. Valamit tudatni akarnak velünk.
Az enyém szerintem azt, hogy anya jól leégetlek, ha panaszkodni mersz rám, a tieid meg fel akarják magukra hívni a figyelmet, és produkálják magukat (ez amúgy elég sok gyereknél így van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!