Miért nem alszik mostanában a kisfiam? Fogzás vagy más állhat mögötte?
Figyelt kérdés
Kisfiam 16 hónapos. Eddig jó alvó volt, ebéd után 3-4órát is durmolt, éjjel pedig 1-2* ébredt fel inni, és aludt reggel 8ig. Most mintha megszállta volna valami. Nehezen alszik el este. Ott kell vele lenni. Nem elég lerakni az ágyába, és két napja kimarad a délutáni alvás is. Kezdek kipurcanni. Ja, és 12 hetes kismama vagyok.... félek előre mi lesz később.2009. aug. 10. 14:57
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy az a baj mint náluk? Nálunk a lányom érzékeny a frontra. Alszik de jóval kevesebbet és írtó nyűgös ilyenkor.
2/2 anonim válasza:
Az én lányom 15 hónapos. Ő újabban éjjel nem alszik. Felkel éjfél fele és nem hajlandó visszaaludni csak 3 óra körül. Persze napközben meg tök nyügi. Újabban semmi nem jó neki, tiszta anyás, egész nap rajtam lóg, úgy főzök, hogy egyik kezemben a fakanál a másikban a gyerek.
Jobbat nem tudok, mint arra gondolni, hogy jönnek az őrlői és ez viseli meg ennyire, vagy egyszerűen ilyen időszaka van. Remélem hamar elmúlik Nálatok is és nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!