Ugye nem lesz "más"? A kisfiam mostanában vagyis szinte mindig a lányos dolgokért is rajong, néha túlzottan!
Az én lányomnak meg a fiúrészlegen kell vásárolni kalózos, dínós, csontvázas, halálfejes cuccokat. Még büszke is rá, hogy milyen vagány. Csak nála elfogadják, mert egy lánynál senki sem mondja hogy ez probléma lenne, de egy fiúnál mindenki megijed, ha valami lányos cucc tetszik. Nem hiszem hogy aggódni kellene.
Egyébként emlékszem arra, hogy egyszer rajtakaptuk az akkor kicsi unokaöcsémet, hogy anyám rózsaszín-lilás selyemblúzát magára vette és a tükör előtt ült benne. Semmi baja nem lett tőle, "normális", lányokat szerető fiatalember lett belőle.
Hány éves a kicsi ? Játszik fiúkkal is lányokkal is ?
Szerintem ez még nem vészes. Figyi a csilli villiket szereti, mert csilli villik, látványosak, hangjuk van, mozognak, fénylenek, érdekesek. Mese pedig csak mese, tetszik neki. Nem jelentik ezek azt amire gondolom, hogy gondolsz. Figyelj, hogy játszon fiúkkal is fiús dolgokkal is , és direktbe senki ne erőltesse a nőies dolgokat, de ne tiltsátok, mert annál inkább érdekelni fogja amit nem szabad. Csak említsétek meg, ez lányoknak való, de nézegetheted mert szép például.
Egy gyerek sose nézi, hogy ez most fiús, vagy lányos dolog. Max a szülei nevelik belé.
Biztosan hallottál már fiús lányokról, és lányos fiúkról. Egyik se lett később meleg.
Kiskoromban engem is érdekeltek a női cuccok, mert kíváncsi voltam. Aztán csodák csodájára megmaradtam hetero.
Ja, attól még a gyereked marad.
Egy a lényeg: boldog legyen.
Tesóm kisfia 3 évesen meg volt őrülve az egyik strasszköves pólómért. :D Egyszer meg is kérdezte tőlem, ha kinövöm, neki adom? Olyan édes volt!
Most 7 éves, totál vagány gyerek, nem vesz fel semmit, amit ő lányosnak érez.
Valószínű a te fiad is most felfedezte a szép, csillogó, színes dolgokat és ennyi. Mennyi idős?
Az én fiam játékbabakocsit szeret tologatni műanyag babával. Szerintem tök rendben van ez is.
Szerintem ezekből a dolgokból még nem lehet ilyen irányú következtetéseket levonni.
Azért a homoszexualitásnál szerintem agyon erős tényező a szülői háttér. Többnyire ott komoly zavarok vannak. Vagy az apa, vagy az anya részéről, vagy épp a házasságuk olyan, ami megzavarja a gyereket.
09:43
Szerintem a homoszexualitás kialakulásához azért más kell, mint egy rossz szülői háttér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!