Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sebgyógyításra valami ötlet?...

Sebgyógyításra valami ötlet? Újra és újra kireped!

Figyelt kérdés

Kisfiam elesett a bölcsibe,a szája repedt fel,az orra sebes,és az orra alatti- szája fölötti részen van egy seb.

Ahogy beszél,nevet,eszik mindig újra és újra kireped az orra alatti rész. Valami ötlet? Jelenleg Bepanten plusszal kenem ...de szélmalomharcnak tűnik...arra,hogy ne beszéljen néhány hétig,arra nem tudom rávenni :)

Köszönöm!

2012. okt. 20. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Neugranormon kenőcsöt, az is hámosít.
2012. okt. 20. 12:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem nyalogatja, akkor vegyél kék kenőcsöt, az rendbe teszi.
2012. okt. 20. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
aloe first spray,nem olcsó,de sokáig elég,mindenre jó.
2012. okt. 20. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Az orrból néha bacik telepednek a sebre, olyankor nem elég a hámosító kenőcs. Minél vastagabb a pörk, annál valószínűbb. Ha ilyen, vidd el az orvoshoz.
2012. okt. 20. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is van ott seb, neki más okokból. (AD-s és vakarózik). Nekünk a doki Fucidin kenőcsöt vagy Gentamicin-Wagner krémet szokott írni, pontosan a felülfertőződés miatt. Ha nem múlik, szerintem is beszélj a dokitokkal.
2012. okt. 20. 22:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat...mivel ünnepek vannak,így orvos nincs,de beszélek akkor egy gyógyszerész ismerőssel,és rákérdezek azokra a szerekre,amit ti írtatok!

Még egyszer köszönöm!

2012. okt. 21. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Kék kenőcsöt én szájkörnyékre nem javasolnék, ahhoz még kicsi. Ha esetleg van a családban bioptron lámpa, az nagyon fel tudja gyorsítani a sebgyógyulást, rendszeresen használjuk. Ha fertőzés van akkor doki.
2012. okt. 21. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Kend be Aloe vera Gellyvel, fújd Firsttel. Még sok minden másra is jók. Ha érdekel keress meg és szívesen segítek, hogy kedvezményesen juss hozzájuk.Valamint a jojoba lipsz állandó használata meggátolja a kiszáradást is, a szájszélek kirepedését. Én és a fiam is érzékenyek vagyunk rá, mindketten ezt használjuk.
2012. okt. 21. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!