Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajándék ötlet egy 4 éves...

Ajándék ötlet egy 4 éves kisfiúnak?

Figyelt kérdés
imádja a vonatot,de vonat pálya már van,van sok autó,legó dupló,kockák,boltos játékok,laptop,már vannak,sok más is de nem sorolom,ti mit vennétek ennek a korosztálynak?
2012. okt. 7. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen árban?
2012. okt. 7. 16:02
 2/10 A kérdező kommentje:
olyan 6-7 ezer forintban gondoltam,szülinapra lesz,és a család adja össze.
2012. okt. 7. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:

GEOMAG!

Rengeteg félét lehet kapni, van olyan is, amiből autókat lehet építeni.

De a legjobb egy alap készlettel kezdeni.

Nekem 3,5 éves volt a lányom, amikor egy játékkiálításon kipróbálta, és teljesen rákattant. Mi a KIDS változatot v ettük, ez való a kisebbeknek, de nem tudom, hogy a normál változatban esetleg mennyivel kisebbek a pálcák és golyók.

Nagyon jó kis játék, szerintem hosszú évekig megunhatatlan, még felnőtt fejjel is tök jó építkezni vele. Segíti a térlátást,a kreativitást fejleszti, tehát még hasznos is.

2012. okt. 8. 05:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Fiamnak nemrég volt a 4. szülinapja. A legjobban a dinóknak örült. Vettem neki 5 db, jó nagy dinót. Kapott még APG könyveket, ezek is nagyon betaláltak nála, illetve a Bob mesteres póló.
2012. okt. 8. 13:01
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.a mágneses építőre én is gondoltam.de úgy látom elég kevés van egy dobozban,és ahhoz képest elég drága.több dobozzal lehet mit kezdeni.
2012. okt. 8. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Geomag.Lego.Kisfiam mindkettöt kb .4 évesen kapta.nem tudtunk már mit kitalálni imádja, lehet majd böviteni a családnak. nézz utána 7 ezerböl azért már lehet egy jót venni neki.
2012. okt. 24. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
toronydaru, parkoloház, dínok, kônyvek, társas, a 4 éves fiamnál most ezek a menôk, ja és a hot wheels pálya...
2012. okt. 25. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam is vonat mániás. Lehet bővíteni a pályát, alagút, elemes mozdony (távirányítós), felüljáró...stb. Nem tudom a ti készletetek milyen, nekünk Tescós fa van. Ezt jól lehet variálni, elágazásokkal, világító-hangot adó sorompónk is van, nagyon jó!Mi most diavetítőt vettünk, már karácsonyra. Ja és a LEGO-t is imádja, mindig kap egy kisebb készletet. De 4 évesnek vannak már jó társasok is!!!
2012. okt. 25. 10:29
 9/10 A kérdező kommentje:
hot wheels pálya szülinapra jó ajándék lesz.nekünk is tescós és ikeás vonat pályánk van,de van hozzá már függő hid,alagút,körforgó,hidak,2 thomas mozdony,állomás,még rakodóház is,szóval azt már nem bővíteném.most 2 társast néztem ki,és verdás autót.még nézelődök.
2012. okt. 25. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
A vaterán lehet kapni egy óriás Thomas mozdonyt 10.000-Ft-ért alig használt. CSühög, puhog , zakatol, fütyül, csilingel és látványosan ég a tűz a kazánjában.Ezt bizonyos Atanzso nevű ember adja el. Hidd el megéri.
2012. nov. 2. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!