Mit vennétek 2 éves kisfiúnak születésnapjára? Készségfejlesztő, könyv érdekelne, vagy más jó ötlet?
Ha még nincs neki: Böngésző könyvek
Lányomnak a Tavaszi böngésző van, nagyon imádja kutatni benne a tárgyakat, embereket, állatokat stb.
Az én kisfiam 2,5 éves volt karácsonykor és ezt a könyvet kapta.Nagyon szuper könyv csak ajánlani tudom.Mi a tescóba vettük ez volt akkor az utolsó darab.
Novemberben volt 2 éves a kisfiam, szülinapra és karácsonyra ezeket kapta:
Az én kisfiamat a kirakók érdeklik nagyon, ezért 2. szülinapjára is kapott olyat, amit 2 vagy 3 egyenes darabból lehet összerakni.
Ilyeneket kapott:
Könyvekben nálunk abszolút kedvenc a Boribon; Bogyó és Babóca; Szutyejev: Vidám mesék; pl. Tescóban kapható mondókás könyvsorozat (4 részes: boci, cica, mókus, nyuszi van az elején). Ő is kapott mesélő könyvet:
Nagyon szereti még a kihajtható fülecskékkel rendelkező könyveket.
Ezek mellett a legnagyobb örömet műanyag állatokkal lehet neki szerezni. (Amit pl. a 100 forintos boltokban lehet kapni zacskóban.) Van egy terepasztala papírból (van rajta ház, tyúkól, tó, több karám, kukoricás madárijesztővel, pajta/istálló, dagonya a disznóknak)és arra rakosgatja az összes jószágot, kecskétől a tigrisig.
Nekem is 2 éves volt december a legkisebb.A kedvencei közé tartozik a nyerítő,farokcsóváló hintaló,az építőkockák,labdák az autók.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!