SOS! Valami ötlet? 4 éves kislányomnak ma szétszedték a nuni-összenövését, és nem akar pisilni, direkt visszatartja, mert fáj neki.
nem tudom jó ötlet-e,de fiúknál ilyenkor a melegvízbe pisilés szokott bejönni.
De gondolom most nálatok nem lehet vizes...
ha ülhet vízbe akkor engedj neki egy kád meleg vizet és tegyél bele pár filter kamilla teát, az egyébként is nagyon jó ilyenkor, gyorsabban gyógyul tőle!
szegényke :(
azért ne nyúzd, ha belegondolsz, te is biztos addig tartogatnád ameddig csak tudnád, ez elég tudatalatti dolog :(
Gyerekorvosunkat elértem, valamennyire megnyugtatott, azt mondta, hogy nem lehet baj, ha megtelik a hólyag, úgyis kiengedi.
Csak még, mikor először voltunk vele, ez ügyben, ott megrémisztgettek, hogy kórházba kerülhet, ha nem pisil.
Fájdalomcsillapítót adnék is neki, de az a baj, hogy azt meg kihányja, maradna a kúp, azzal meg nem akarom még kínozni.
csak akkor hányja ki ha tudja?
én szörpibe teszem bele és cumisüveget kap hozzá :D
nem jön rá a turpisságra és örömmel elszopogatja a málna szörpit epres szuszpenzióval :)
Pisilt!
És nem is fájt annyira.
Sajna semmilyen szirupos cuccot nem lehet vele megitatni, illetve, ha meg is issza, kihányja.
Nurofenből már olyan sok kell, hogy nem tudom hígitini, de a 16 csepp Cataflamot se itta meg, pedig almalébe tettem,amit imád, de megkóstolta és azt mondta, nem finom.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!