Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hamarosan érkezik a kistesó!...

Hamarosan érkezik a kistesó! Ez jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

kislányom 2,5 éves,mióta terhes vagyok tisztában van vele hogy jön a kisöccse,igaz majd akkor lesz érdekes ha majd itt lesz, de sok kisbaba van a családban imádja őket, mellesleg babázni is, folyton szoptatja őket stb..

azt gondoltam hogy veszek neki egy rendes csecsemő babát kiegészítőkkel cumival,meg mindennel és ha majd itthon lesz a baba akkor ő is velem csinál mindent,együtt csináljuk csak ő a babájával, persze segíthet az öcsikéjét is ellátni de így hátha nem érzi azt hogy ő mellőzve van, be akarom vonni mindenbe, stb..stb...

szóval ez a baba jó ötlet volna?

35 hetes vagyok !

2012. okt. 3. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik az ötlet! :) szerintem ő is imádni fogja! igazi interaktív kis játék :) és valóban igazad lehet,hogy nem fogja hátrányban érezni magát! :) esetleg mondd el neki már most az ötletet,hogy addig is hadd izguljon,jobban várja a közös mókát! :)
2012. okt. 3. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet.
2012. okt. 3. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen aranyos ötlet.
2012. okt. 3. 16:34
 4/12 A kérdező kommentje:

de jó hogy ezt gondoljátok

akkor azt hiszem indulok a tescóba, mert ott láttam leértékelve ezt a babát minden felszereléssel együtt még van hozzá bébihordozó is, 3000 forintért van most leakciózva !

2012. okt. 3. 16:35
 5/12 anonim ***** válasza:
remek ötlet, én annyit javasolnék még, hogy a ksitesó "adja át", amikor jöttök haza a kórházból. Az jó indulási alap, ha kap öcsitől ajándékot az elején.
2012. okt. 3. 16:38
 6/12 anonim ***** válasza:
jó vásárlást! :) csak oda ne add neki,amíg itt nics a kistesó,mert addig megunja! :)
2012. okt. 3. 16:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Pont így csináltuk mi is, amikor hazahoztuk a kisöcsit, "hozott" magával a 3 éves lányomnak egy ajándékcsomagot, benne egy 40 centis csecsemőbabával. Nagyon boldog volt, és sokáig babáztunk együtt, ki-ki a saját csecsemőjével. Az is előfordult, hogy együtt sétáltattuk a fiainkat, elől tolta ő a kis babkocsijában az övét, mögötte én az enyémet :-).
2012. okt. 3. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Amikor az öcsém született 5 éves voltam, és én is kaptam egy ilyen babát. Még a köldökcsonkjára is figyelni kellett :) amikor anyu pelenkázott, én is pelenkáztam. Állítólag így egész jól átvészeltük az első kritikus heteket. Ha az én lányomnak remélem hamarosan jön a kistesója, én is így szeretném csinálni :)
2012. okt. 3. 17:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet!!!
2012. okt. 3. 17:52
 10/12 A kérdező kommentje:

igen én is úgy gondoltam majd ha hazajöttünk a kórházból akkor megkapja a kisöccsétől :)

holnap megyek utána nézek a dolgoknak

köszi !!

2012. okt. 3. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!