Orrmandula műtét, mire számítsak?
szia, nekünk most volt a tavasszal.
A műtét kb. 15-20 perc. Nem szabad hogy hanyatt feküdjön és hason, mert akkor a vér ami még folyik picit lemegy a garatra és kihányja. Oldalt fekvés mindenkép.
Rengeteg folyadékot igyon, és ne sírjon! A sírástól váladék termelődik amit szintén kihány..
Én ezért egész nap ölben hurcibáltam a kórház folyosólyán..:))
Volt egy kisfiú aki nem akart inni műtét után 1 órával.. az anyja kiabált vele, hogy igyon. Ezért a kisfiú sírt.. sokat. majd 2 óra sírás után az orvosok rohantak a folyosón hozzá mert vért hányt. Szóval erre oda kell figyelni.
2 típusú gyerek van. Az egyik műtét után 3 órával már rohangál és játszik, észre sem veszi hogy történt valami. A másik típus aki nyűgös, nem iszik, nem eszik stb.. Utóbbi volt az én fiam, ezért nekem kicsit macerás volt az az 1 nap amit bent töltöttünk, de mindent a gyerekért alapon nem érdekelt, hogy ha még egész nap hurcibálnom is kell az ölemben, de neki legyen jó.
Kiskanállal diktáltam bele a teát, vizet stb.. fél óránként két -három kanállal..
Én vittem egy pár darab textil pelenkát a feje alá, hogy arra follyon rá a váladék, ne a lepedőre. és két váltás ruhát, játékokat!
Remélem nektek nem lesz ilyen macerás a csemete :)
Kedves Első!az én kisfiam 3,5 éves.A Heim Pálban lesz a műtét.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!De ha valaki esetleg tud még valami mást is,attól is szívesen venném a jó tanácsokat!
Szívószálas almalevet érdemes vinni?Ihatnak?
Tényleg csak pudingszerűségeket ehetnek?Mondjuk ivójoghurt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!