Orrmandula műtét után mire számíthatok?
Szia!
Kisfiamnak tegnapelőtt vették ki az orrmanduláját. Neki a fülét is becsövezték.
Aznap délután már meg sem látszott rajta semmi. Délután hazaengedték, mert nem volt semmi gondja. A torkát fájlalta este és még tegnap is, de csak nyeléskor. Mondtam neki, hogy adok fájdalomcsillapítót, de nem kérte.
2 hétig kell kerülnie a közösséget.
Az én szívem is majdnem megszakadt érte, de ma már ugyanolyan eszetlen volt, mint a eddig. Aki így viselkedik, annak nincs nagy baja.
Próbálj minél előbbi időpontot kicsikarni, és akkor az ovikezdés sem tolódik ki nagyon.
Sok sikert!
Nekünk azt mondta a doki, hogy műtét után lehetőleg csak hideg vizet igyon. Mivel az én gyerekem nem akarta meginni a vizet, azt a tanácsot kaptuk, hogy akkor igyon azt amit kér és egyen jégkrémet. Du 5-ig 3 jégkrémet evett meg és 1 liter iceteát ivott. Hazajövetelkor az orvosunk azt mondta, hogy bármit ehet amit kér, de ne erőltessem neki. Aznap nem evett semmit, másnap kenyeret reggelizett szalonnával. Ebédkor fájt a torka, este megint szalonnás kenyér volt a menü.
Én is legalább ennyire féltem a műtéttől mint Te, hiába mondta mindenki, hogy a gyereknek meg se fog kottyanni. És tényleg így volt, este már alig tudtam visszafogni az ugrabugrálástól és a rohangászástól.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
A műtét után másnap haza szoktak engedni. Én egy napig még adtam neki a fjájdalomcsillapítót, de utána már nem.
A kórházban mindent elmondanak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!