Missed ab-om lesz 27. -én. Nagyon szenvedek az erős hányingertől. Műtét után mikortól számíthatok javulásra? Mármint a hányinger megszünésére? Mennyire kell pihenni műtét után? 8 hós baba melett nem igazán fogok tudni.
Akinek elhalt az embrió, annál is van hányinger?
Mi történt, hogy vetted észre?
Egyébként nagyon sajnálom ami történt veletek.
Szia.
Nagyon sajnálom ami történt, én is átestem rajta.Nekem ajánlották a gyömbért, ami nagyon jó hányinger ellen.Lehet kapni gyömbéres kekszet, vagy ha bírod a szénsavas üdítőt, akkor vegyél Kinley-t.Nekem az használt.
Műtét után nekem szinte egyből elmúlt a hányinger, hasam fájt még 1-2 hétig, de csak az első nap pihentem, második nap már mindent csináltam otthon, hogy eltereljem a figyelmemet.Persze nagyon megerőltető dolgokat nem szabad.
Ha nem vagyok tolakodó, miért várnak ennyit a műtéttel?
Boztos,hogy elhalt a terhesség?
Hányingert hcg hormon okoz ami csak élő terhességben termelődik tovább.
Nem ijesztgetni akarlak,de vannak csodák!
Nem kéne mégegyszer megnézetned magad UH-n?
Utolsó vagyok igen ezt kérdezni akartam én is:miért várnak ilyen sokat a műtéttel?
Talán még a doki is reménykedik nem?
Szia!
Nekem a hányinger a műtét után szinte majdnem elmúlt.Mivel nálad más, tehát a te szervezeted tartja életben a magzatot, igy szerintem a műtét után 2-3 nap és teljesen kitisztul a szervezetedből a hormon.Nekem a lelki fájdalmon kivül nem fájt semmim.Pihentem 2 napot, de akkor sem egész nap.Arra figyelj, hogy ne erőltesd meg magad.
Kitartás.
Nekem a műtét után 1 hónapig még hányingerem volt reggelente, és kávézni sem tudtam, sem lefőzni... 1 hónap alatt örül ki a hcg, kb, szóval, addig még lehetnek tünetek.
Pihenni csak 1 napot pihentem, de az első héten odafigyeltem arra is, hogy ne emeljek, és ne hajolgassak! Ezt a dokim javasolta. Te is próbáld meg, nehéz hete lesz ez a picidnek is, de a műtét az műtét...
Sajnálom. :(
38 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!