Szerintetek egy 6 éves kisfiú hazudik?
Figyelt kérdés
A Fiam nem akar felmenni az apjához, aki azzal a nővel él együtt aki miatt elhagyott bennünket. Az elmúlt kb 2 évben ha 10szer találkozott az apjával, akkor lehet sokat mondok. Tegnap valahogyan rádumálta és a Fiam elment hozzájuk, 11 órától fél 3-ig volt ott kb. Mikor hazaért az volt az első, hogy kért ebédet és be is vágott egy rendes adagot. Azt mondta ott nem akart enni mert nem tetszett neki. Apja állítja, hogy evett...2012. okt. 15. 10:00
21/23 A kérdező kommentje:
19/20 Képzeld ennyi eszük van! Sajnos.:)
2012. okt. 15. 13:45
22/23 A kérdező kommentje:
20/21 Nagyon örülök nektek! Engem is hívott már telefonon, de nem tudtam felvenni mikor visszahívtam meg már nem volt mondanivalója.
2012. okt. 15. 13:46
23/23 anonim válasza:
Én 5 évesen átjártam a szomszédba enni, ott az mondtam, anyu nem főz... Még jó, hogy ikerház volt, és a Terike néni tudta, hogy nem teljesen igaz :)
És sok valótlant állít egy 6-7 éves. (anyukám tanító, pont ő mesélte, hogy sok ilyen füllentésen szokott átlátni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!