Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most kezdenénk a szobatisztasá...

Most kezdenénk a szobatisztaságot, de mi van akkor ha boltba vagy sétálni megyünk?

Figyelt kérdés
19 hós múlt a lányom és egyre többször szól nap közben, hogy pisilnie kell. De mire kihámozom a pelusból, persze már bele pisilt vagy csak éppen szól h pisi és már engedi is a pelusba. Szóval gondoltam leveszem róla és elkezdünk komolyabban foglalkozni a dologgal. De jön a hideg! Ha sétálni megyünk akkor egész ősszel-télen pelust kell ráadnom. Jó ez így? Itthon nincs pelus, utcán és éjszaka meg van.
2012. okt. 14. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Libero Up and Go, indulas elott irány a mosdo
2012. okt. 14. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó lesz,mi is úgy csináltuk,itthol bilizett,ha mentünk valamerre bugyipelust kapott.Szépen megtanulta,és egy idő után már száraz volt rajta mindig a pelus.Csak igy tudod leszokatni:
2012. okt. 14. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Milyen ez a bugyi pelus? Nem ismerem... Azt se tudom hogy néz ki, miben más mint egy pelenka?
2012. okt. 14. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Indulás előtt pisiltesd meg, jó lesz, ha megszokja, hogy mindig pisiljen, ha elindul otthonról, a nyilvános wc-k állapota hagy némi kivetni valót maga után. Nézd meg, mi a leghosszabb idő, ami alatt bevásárolsz, és a pelus is száraz marad. Aztán, ha ez gyakran így lesz, kockáztass meg egy rövid sétát pelus nélkül. Először csak a ház körül, így gyorsan hazaértek, ha gond lesz. Így csináltam én is. A fordulópont az volt, mikor cirka két órát lébecoltam a piacon, és visszafelé a fiam kijelentette, hogy pisilnie kell ( ez nyáron volt, így könyebb volt, mint most neked). Mondtam neki, hogy még időbe telik, mire hazaérünk, pisiljen a pelusba. Kikérte magának. Nem! Pisi! Fa!Le kellett venni a pelust, és egy fánál megpisiltetni. Onnantól jártunk pelus nélkül, persze egy adag váltóruhával felszerelkezve. Neked az idő miatt javaslom azt, hogy először az otthonotok közelében gyakoroljatok, aztán szépen merészkedjetek egyre távolabb, mert most könnyen megfázhat.
2012. okt. 14. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így csináltam :) Vagyis, ha mentünk valahová, akkor pelus, de otthon nem volt. Ha szólt, akkor gyorsan levettem a pelust. Volt úgy is, hogy addigra már bement egy kevés, de én minden fél órában kérdezgettem tőle, hogy kell-e pisilni? És lassan elmaradt a pelus. Most 3 éves a lányom, és már teljesen szobatiszta.
2012. okt. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!