Van itt olyan anyuka, aki épp állást keres?
Szeptemberben járt le a gyesem, augusztus óta vadászom az állásokat. Pedagógus és vendéglátós végzettségem is van, de már úgy vagyok vele, hogy akár takarítani is elmegyek, csak legyen valami. Már az összes nagyobb hipermarketbe is küldtem jelentkezést (pénztáros, árufeltöltő, vagy akármi). Ha 150 db önéletrajzot nem küldtem el, akkor egyet sem, és eddig 2 helyről hívtak vissza, az egyiknek az volt a kifogása, hogy messze lakom (25 km), a másik meg házalós ügynöki munka lett volna, vállalkozóit kiváltva, jutalékos rendszerben (azt én nem vállaltam).
A héten voltam bent a NAV-nál, start-bónusz kártyára is jogosult vagyok, már azt is beleírtam az önéletrajzba, hátha jobban felvesznek, hogy kevesebb járulékot kell utánam fizetniük a cégeknek. Eddig nem sok a siker. :(
Ja, és Borsod megye.
Én is állást keresek, szeptember óta.
Nekem még tart a gyed-em március végéig, de addigra szeretnék dolgozni. A régi helyemre 7 év után nem vesznek vissza, ők mondták, hogy örüljek, hogy ennyi a haladékom, mert az aktív állományos dolgozók még egy hetet maradhattak. Veszélyeztetett terhességgel együtt két éve vagyok itthon.
Biztosítónál dolgoztam, adminisztráció, asszisztencia, mindegy, csak irodai legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!