Nem haborodna fel, ha elviszed gyerekorvoshoz a nem beszelö gyereket, es olyan beutalot ad fuleszetre ahova azt irja ra, h enyhen autisztikus tuneteket produkal?
De akkor ez most egy új/helyettes gyerekdoki volt, vagy az, aki már ismeri a gyereket évek óta?
Mert ha ez utóbbi, akkor az is lehet, hogy egyéb, más korábbi jelekból gyanakszik autizmusra.
És lehet, hogy pont azért nem kötötte az orrotokra a gyanúját, mert Te ilyen felháborodós tipusu anyuka vagy, aki egyből kikéri magának, hogy a gyerekével valami nem stimmelhet.
Nem AKUSZTIKUSt írt véletlenül???
Szerintem elolvastátok. Nem kell rögtön a dokit szidni.
Már válaszoltam, le is pontoztatok.
Én pl. nem azért háborodnék fel, mert az orvos betegséget gyanít, hanem hogy nem nekünk mondja, hogy baj lehet, hanem beutalóról tudom meg. Azért nem ez a módja, hogy a szülő megtudja, hogy esetleg baj van. Lehet, hogy a Kérdező azért háborodott fel, hogy lehet, hogy autista a kisfia, azért viszont nem háborodnék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!