Nem haborodna fel, ha elviszed gyerekorvoshoz a nem beszelö gyereket, es olyan beutalot ad fuleszetre ahova azt irja ra, h enyhen autisztikus tuneteket produkal?
De ezt nem értem, nem a ti saját gyerekdokitok? Aki találkozott már jónéhányszor a gyerekkel? (függetlenül attól hogy épp a férjed ment el érte). Ha nem hanem ez egy új doki akkor de kicsit meglepődnék. Azért fel nem háborodnék.
Ha meg ő a mindenkori orvosunk akkor meg elgondolkoznék hogy lehet tényleg van valami baj. Egyébként az én kisfiam is autizmus gyanús volt mert nem beszélt és nekünk úgy kellett kiharcolni a fülészeti audiológiai vizsgálatot mert engem meg pont hogy mindenki csak nyugtatgatott holott később kiderült valóban nem oké ha nem beszél 2.5 évesen. Úgyhogy én nem háborodtam volna fel hanem örültem volna hogy foglalkozik velünk rendesen a gyerekorvos.
Amúgy meg az is lehet hogy csak VALAMI diagnózist kellett írjon a papírra, és ezt írta hirtelen. Mert nincs jelentősége úgyse, ez csak egy papír. A vizsgálatot nem úgy fogják végezni mintha bármi baja lenne a gyerekednek, hanem ezt mindenkinél ugyanúgy nézik.
Én is egyből arra gondoltam ,hogy csak ráírt valami diagnózist, hogy minél előbb sorra kerüljön. (én terhesség alatt fenyegető vetélés miatt voltam táppénzen, pedig nem volt semmi gond)
Voltatok már hallásvizsgálaton?
Most ezen mégis miért kell felháborodni?
Azért mentél orvoshoz, mert úgy gondolod, hogy baja van. Aztán ha az orvos ki akarja vizsgáltatni, akkor ő a f.sz?
Örülj neki, hogy foglalkozik a gyerekkel, és nem küldött el azzal, hogy majd beszél, ha akar aztán nem derül ki pár év múlva, hogy autista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!