Sikítófrászt kapok! A cipővásárlás ilyen bonyolult lenne?
2 éves a kisfiam. Szeretnék neki egy bőr őszi cipőt és télre egy bélelt hótaposót v. bakancsot. Már a neten végig nyaltam az összes lehetséges cipő üzletet, de nem tudok dönteni.
- ne legyen horror ára
- viszonylag jó minőségű legyen
- ne fázzon a lába benne
A deichmann-ba voltunk, ott volt ami megfelelt, de nincs méret.
Túlbonyolítom?
Ti hol vettetek cipőt, csizmát?
Mi évek óta itt vásárolunk őszi és téli cipőket. Egyedülálló a választék és korrektek az árak.
Nálunk most nyílt nemrég sportdirekt nevű bolt,bementünk,körbenéztem,kapott közben játékt így még hiszti sem volt,megvettük,kész.
(deichmanban jók lennének,de valahogy méret se gyerekből se felnőttből sosincs a kinézettben,megyével arrébb csak nem megyek egy cipőért)
Megértem a problémádat. :)
Épp ezért még sehol nem vettem téli cipőt.
Őszit a liliputinál, de annak "horror" ára van.
Hát igen, a cipővásárlás számomra is rémálom :) 5 éves a fiam, egy sima egyszerű benti cipőt akartam venni neki az oviba, azzal is épp eléggé meggyűlt a bajom. Valahogy a világ összes boltjában, mindig pont az ő mérete hiánycikk (nem csak cipőből). Jó, nagy nehezen találtunk a méretében cipőt, abból az egyik olyan volt, hogy már ránézésre szét akart esni, a másikra azt mondta, hogy kényelmetlen, mert nyomja oldalt, a harmadik szintén kényelmetlen, mert "idegesítő" a talpa, bármit is jelentsen ez, és a többi és a többi.
Amikor kisebb volt, téli csizmát még simán mertem neki rendelni Ebay-ről, de most már sajnos nem lehet, felpróbálás nélkül semmit, mert csak a sokadik felel meg neki.
köszi mindenkinek! Sikerült venni őszi cipőt a Pinkben, téli csizmát a decathlon-ban.
Ezt a Pink üzletet megjegyzem magamnak! :) Az eladó is profi volt, segített választani, tudta, hogy melyik cipő milyen típusú lábra... szóval tuti hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!