Két éves (+/- 1-2 hónap) lányotoknak hányas a lába? (cipővásárlás miatt kérdem)
Szerintem ez nagyon rizikós. Mennyibe kerül az a cipő? Lányom 21 hós, és most növi ki a 22-es cipőt. De amúgy szerintem nagyon nehéz így venni, még akkor is, ha tudod mekkora a lába. Nem biztos, hogy jó lesz rá. Lányomnak nagyon vékony a lába (is), de volt egy csomó 22-es, amibe nem fért bele a lába. Oylan furcsa kialakítású volt. Tavaly ősszem, amikor nem volt 1 éves akkor kb. 19-es lába volt.
Még tavasszal sem tudtam biztosan, hogy jó lesz -e rá ősszel az a cipő, amit vettem, nemhogy egy év múlva.
Köszi mindenkinek a választ! :-)
Ja, gondoltam én is, hogy rizikós... De most úgy döntöttem, ennyi kockázat kell az életben, nem? ;-)
Akkor veszek 21-est vagy 22-est, holnap délelőttig még eldöntöm. :-)
3-4.000 a kiscipő most akciósan, ennyit most megkockáztatok.
Igaza van az egyik kedves Hozzászólónak, az ő válasza alapján döntöttem úgy, hogy biztosan megveszem, mégpedig, hogy legfeljebb elhordja itthon, vagy játszóházban. :-D Istenem, mi nők, hamar megtaláljuk a miértre a választ, ha vásárlásról van szó... :-D
:-) Sziasztok, csak tanulságképpen írok, hogy ne legyen befejezetlen ez a topik. Ammultkori kiscipőt végül is nem mertem megvenni, annyira különböző válaszokat kaptam Tőletek.
Július végén tettem föl Nektek a kérdést, akkor volt a lányomnak 18-19-es lába.
Szeptember vége van, és - kapaszkodjatok meg - már most 21-es a mérete, de valamiből már a 22-est is lazán rá lehet adni... :-)
Mi lesz ebből tavaszig???????? 24 ???? :-D
Szóval tényleg az a konkluzió, hogy nem szabad cipőt előre vásárolni, mert iszonyat különbségek vannak baba és baba között.
Köszi mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!