Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két éves (+/- 1-2 hónap)...

Két éves (+/- 1-2 hónap) lányotoknak hányas a lába? (cipővásárlás miatt kérdem)

Figyelt kérdés
Az én lányom most múlt egy éves, és láttam ma egy kiscipőt, amit muszáj megvennem, annyira tetszik. De nem volt belőle 18-19-es, csak 20-tól fölfelé. Úgyhogy azon agyalok, jövő nyárig vajon mennyit nő a lába (most 18-19 között van).
2010. júl. 23. 00:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia 23 hónapos a kislányom és most 21es lába van de sztem 1 hónap és már 22.Ennyire előre nem vennék cipőt,viszont ha te nagyon szeretnéd vedd meg max. a lakásban lesz rajta.
2010. júl. 23. 02:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon rizikós. Mennyibe kerül az a cipő? Lányom 21 hós, és most növi ki a 22-es cipőt. De amúgy szerintem nagyon nehéz így venni, még akkor is, ha tudod mekkora a lába. Nem biztos, hogy jó lesz rá. Lányomnak nagyon vékony a lába (is), de volt egy csomó 22-es, amibe nem fért bele a lába. Oylan furcsa kialakítású volt. Tavaly ősszem, amikor nem volt 1 éves akkor kb. 19-es lába volt.

Még tavasszal sem tudtam biztosan, hogy jó lesz -e rá ősszel az a cipő, amit vettem, nemhogy egy év múlva.

2010. júl. 23. 08:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a férjem 193 cm magas és "csak" 43-as lába van, én 160 cm és 36-os. Tudtam, hogy a lányomnak sem lesz nagyobb, aki most 21 hónapos és a deichmannban múlt héten 20-as szandit vettem neki. Ugyanakkor másik fajtából 21-es a jó. Attól függ, milyen a cipő, én sem bírtam ki, hogy őszre ne vegyem meg a 21-es Elephanten cipőt féláron.:) Remélem jó lesz, ha nem, max eladom a teszveszen, vagy ahogy magamat ismerem, elteszem a 3. gyereknek (5 éves terv), vagy a húgomnak, ha egyszer kitalálja, hogy mégis akar babát.
2010. júl. 23. 08:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kislanyom 2 eves 21-22-es laba van. A cipotol is fugg.
2010. júl. 23. 13:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ! :-)

Ja, gondoltam én is, hogy rizikós... De most úgy döntöttem, ennyi kockázat kell az életben, nem? ;-)

Akkor veszek 21-est vagy 22-est, holnap délelőttig még eldöntöm. :-)

3-4.000 a kiscipő most akciósan, ennyit most megkockáztatok.

Igaza van az egyik kedves Hozzászólónak, az ő válasza alapján döntöttem úgy, hogy biztosan megveszem, mégpedig, hogy legfeljebb elhordja itthon, vagy játszóházban. :-D Istenem, mi nők, hamar megtaláljuk a miértre a választ, ha vásárlásról van szó... :-D

2010. júl. 23. 16:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom 25 hónapos és márkától függően 23-24-es a lába.
2010. júl. 23. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
22-est vagy 23 vegyél, hidd el fog annyit nőni a lába
2010. júl. 23. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy akkorát fog nőni a lába, mint amit előttem írtak. Attól is függ, nálatok nagylábú-e a család.:) Te és a párod pl. Ha igen, akkor valóban van rá esély.:)
2010. júl. 23. 22:57
 9/9 A kérdező kommentje:

:-) Sziasztok, csak tanulságképpen írok, hogy ne legyen befejezetlen ez a topik. Ammultkori kiscipőt végül is nem mertem megvenni, annyira különböző válaszokat kaptam Tőletek.

Július végén tettem föl Nektek a kérdést, akkor volt a lányomnak 18-19-es lába.

Szeptember vége van, és - kapaszkodjatok meg - már most 21-es a mérete, de valamiből már a 22-est is lazán rá lehet adni... :-)

Mi lesz ebből tavaszig???????? 24 ???? :-D

Szóval tényleg az a konkluzió, hogy nem szabad cipőt előre vásárolni, mert iszonyat különbségek vannak baba és baba között.

Köszi mindenkinek! :-)

2010. szept. 21. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!