Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Immunerősítés de mivel?

Immunerősítés de mivel?

Figyelt kérdés

4 éves kisfiam nagyon beteges ,volt 2 napot és már piros volt a torka dokinő szerint jo nagy a mandulája!!

És van egy 11 hetes kistesó is akit nagyon féltek!!

Na meg persze a fiamat aki már eddig a 4 év alatt hát vagy 15 antibiotikus kúrát kapott,és nagyon féltem hogy mire nagy lesz abszoltut nem lesz semmilyen immunrendszere!!

Mit tegyek már ,nagyon rossz evő is emellett!!

Irjatok ötleteket mit adhatnék neki!!

Olyan hogy Cebion multi, Vitacolan, mindent kipróbáltunk már után a mikor elfogyott az aktuális vitamin rá 1 hétre beteg lett!!

Mit tegyek ?

Azt mondták 6 éves korig fejlődik az immunrendszer vagy hogy is van ez???

2012. okt. 6. 15:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek,

bocsánat hogy kisbetüvel kezdtem a mondatot de itt van a vállamon a hercegnőnk és ezért nem tudom rendesen irni a dolgokat,szóval mi az a riboli kedves utolsó?

oscillococinumot én is adom és én magam is szedem,

2012. okt. 6. 17:41
 12/22 anonim ***** válasza:

Antibiotikum kúra után szükséges probiotikumot szedni, hogy helyreálljon az immunrendszere.

[link]

2012. okt. 6. 18:39
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem utána hanem már alatta is ,gondolod nem tudom?

Utána még 1 hétig is adom neki a probiotikumot

2012. okt. 7. 11:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Azt jól teszed.
2012. okt. 7. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Miért vagy ilyen agresszív? Joggal gondolta, hogy nem vagy tisztában a probiotikumokkal, ha egyszer hagytal egy 4 evest 15 alkalommal antibiotikum kuranak kitenni....
2012. okt. 7. 13:29
 16/22 A kérdező kommentje:
Jézusom ez neked agresszivitás??Hagyjuk már nem piszkálódást kértem oké,ezt nem hiszem el hogy ide nem lehet ugy irni hogy ne kössenek az emberbe!De igen tisztában vagyok a probiotikum fontosságával meg minden ami az antibiotikummal együtt jár ,ápolónő vagyok tehát tudnom is illik!Nekem a legrosszabb hogy látom a sok rohadt gyógyszer hogy tönkreteszi az életem drágáját,de hogy tudnám én eldönteni hogy beadjam e azt a rohadt antibiotikumot !Ha a dokinő ugy látja!ImádoM a gyerekeimet nem akarnék nekik rosszat SOHA!!!
2012. okt. 7. 14:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Na, ha ápolónő vagy, akkor ez meg szomorúbb....
2012. okt. 7. 14:13
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,a NORMÁLIS ÉS NEM BESZÓLOGATÓS VÁLASZOLÓKNAK!
2012. okt. 7. 14:21
 19/22 anonim ***** válasza:
nem riboli:-) , Ribomunyl, ez egy immunerosito, ami kegyengitett korokozokat is tartalmaz. van aki jota mond rola van aki rosszat, de ha c,sak eg kicsit is segit akkor az mar jo, nem?
2012. okt. 7. 22:46
 20/22 A kérdező kommentje:
Igy van ha csak egy kicsi is segít már megérte!Nagyon köszönöm
2012. okt. 7. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!