Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Immunerősítés de mivel?

Immunerősítés de mivel?

Figyelt kérdés

4 éves kisfiam nagyon beteges ,volt 2 napot és már piros volt a torka dokinő szerint jo nagy a mandulája!!

És van egy 11 hetes kistesó is akit nagyon féltek!!

Na meg persze a fiamat aki már eddig a 4 év alatt hát vagy 15 antibiotikus kúrát kapott,és nagyon féltem hogy mire nagy lesz abszoltut nem lesz semmilyen immunrendszere!!

Mit tegyek már ,nagyon rossz evő is emellett!!

Irjatok ötleteket mit adhatnék neki!!

Olyan hogy Cebion multi, Vitacolan, mindent kipróbáltunk már után a mikor elfogyott az aktuális vitamin rá 1 hétre beteg lett!!

Mit tegyek ?

Azt mondták 6 éves korig fejlődik az immunrendszer vagy hogy is van ez???

2012. okt. 6. 15:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Béres cseppet próbáltad már?
2012. okt. 6. 15:06
 2/22 A kérdező kommentje:

Igen ,zart sem ér már bocsi

Hallottam a Brocho Vaxom ról ?

Az miféle?

2012. okt. 6. 15:07
 3/22 anonim ***** válasza:
A Broncho Vaxom kifejezetten akkor ajánlott, ha X időn belül többszöri felső légúti megbetegedés volt. Semmi másra nem használ. Csak orvosi rendelvenyre
2012. okt. 6. 15:23
 4/22 A kérdező kommentje:

De mintha ezt irtam volna hogy állandóan beteg felső léguti betegségei vannak!!

Csak gondolom tényleg jó szer és ha mindenkinek ezt ajánlanák nem lenne jó üzlet mert nem vennék az antibiotikumokat!!

2012. okt. 6. 15:37
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha 4 év alatt 15 antibiotikum kuran esett át az a gyerek, akkor orvost kellene inkább váltani.... A Broncho Vaxom sem csodaszer. A sok antibiotikum meg mar jól leamortizalta a gyerek immunrendszerét.
2012. okt. 6. 15:39
 6/22 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a legtöbb orvos, ha kell, ha nem, írja fel az antibiotikumot :S

Én semmit nem adok a gyerekeknek, csak néha-néha probiotikum kúrát csinálunk. Nekünk a Bonolact Pro kid nagyon bevált.

Plusz a sok sok friss levegő, télen, nyáron, hóban, fagyban, szélben, mindig kint vagyunk a levegőn, napi több órát is. Nem öltöztetem túl őket, inkább alul...

1 kezemen meg tudom számolni, hogy a nagyobbikom 4,5 év alatt hányszor volt beteg.

2012. okt. 6. 15:43
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszi kedves 15.39

Megnyugtattál

És szerinted ha a dokinő azt mondta kell mit tegyek!!??

2012. okt. 6. 16:40
 8/22 anonim ***** válasza:
En elvittem volna másik orvoshoz.... Gyermekorvos, fül orr gegesz...
2012. okt. 6. 17:11
 9/22 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyanezzel szenvedek 5,5 illetve 3,5 éves fiaimmal-ovisok. Nekem nemrég ajánlották az echinacea homeopátiás golyókat. Ez immunerősítő(az echinacea). Már végső elkeseredésemben ezt próbálom meg,hátha használna.. Plusz ez mellé az Oscilococcsinum hetente egy tubussal. Még ezt nem vettem,de a jövő héten fogok. Próbáld ki te is, hátha segít. Az echinaceát 3 hétig adni kell, majd egy hét szünet. Mellette kapnak c vitamint. Van egy 7 hetes babánk is, ezért parázok én is! Üdv, 3fiús anyuka.
2012. okt. 6. 17:23
 10/22 anonim ***** válasza:
en Ribomunylt adok fel evig kell adi, receptes a dr. irja fel. ja, ez immunerosito. remelem hasznal valamit majd!
2012. okt. 6. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!