Bölcsődei/ovodai jelek? Mivel teszitek bele? Hova?
én azt csináltam hogy egy régi lepedőt áldoztam fel vasaltam a hátoldalára vetex-szet és felszabdaltam négyzetekre -géppel el is varrtam- erre a vászon oldalára írtam alkoholos filccel a családnevet . nekünk ritka de ha másnak gyakori van a jelet rajzolni lehet. négy sarkánál fogva varrtam a ruhákba igy könnyen visszabontható lett.
a vetex elég olcsó lett 100 db jelem nevem összesen.
a kölcsön /tesó ruhákba ezt alkalmaztam .
a többibe meg a nyakvarrásba írtam a családnevet és belülre a nyakívbe rajzoltam a jelet.
cipőre alk. filccel .ezt le lehet később mosni de a bélésbe is írhatod rajzolhatod .
ovisjel.hu
Bevarrható szatén jelek. Ha kinövi a gyerkőc a ruhát, csak kibontom a varrásnál, és bevarrom a következő ruhába. Pár öltéssel rögzíthető, én ált. a nyakcímkéhez szoktam varrni. Lehet kérni névvel és jellel:
Vagy csak jellel:
Cipőbe rakható jelek is vannak, bár azt nem lehet újra felhasználni, mert az öntapadós, egy védőfóliával, de ha kinőtte a gyerkőc a cipőt, ki lehet szedni belőle. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!