Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktál arra gondolni milyen...

Szoktál arra gondolni milyen lesz majd ha kamasz lesz a gyereked?

Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem...Nem ismerek rágondolni:D

3 hetes kislány ayukája

2012. okt. 3. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valahogy úgy képzelem el, mint a világvégét.

Már fújdogál az előszele nálunk, lesz ebből tájfun is...

2012. okt. 3. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen. És már most rettegek.
2012. okt. 3. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és félek hogy mi lesz. Mert ami most megy a sulikban, meg a világban az borzalmas. Mi lesz akkor ha ők lesznek tinik, kamaszok. Te jó ég.
2012. okt. 3. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen, s borzongok. Egyszerűen rosszul vagyok a mai alva járó, jelen nem lévő, füldugós, vak kamaszoktól.
2012. okt. 3. 19:57
 6/12 ava87 ***** válasza:
Néha szoktam, és van egy olyan érzésem, hogy ő sem lesz könnyebb eset, mint amilyen én voltam, úgyhogy kezdek félni :)
2012. okt. 3. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, és meglepett, hogy ennyien borzonganak, és aggódnak ha erre gondolnak. Többek között én is...de csak olynakor amikor azt olvasom, hogy 14 évesen rendezett családi körülmények között élő kisfiúk drogfüggők, és a suli klotyójában veszik a drogot:/
2012. okt. 3. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Inkább nem gondolok erre.

Remélem nem olyan lesz lesz, mint én voltam, mert akkor Dunának futok.

2012. okt. 3. 21:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen szoktam. Már előre féltékeny vagyok, hogy minden nap másik csaj hoz majd haza.
2012. okt. 4. 07:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, szoktam, és ezt is igyekszem szem előtt tartani a vele való kapcsolatomban. Remélem, nem olyan kamasz lesz, mint én Remélem, akkor is mindent megbeszélünk majd és mer majd kérdezni tőlem, de nem lesz arcátlan. Nagyon szeretem őt, igyekszem a legjobb tudásom szerint és szeretetben nevelni, hogy kamaszként és felnőttként is jó kapcsolatunk legyen!! Remélem, sikerül!!!
2012. okt. 4. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!