Egy két éves kisfiúnál milyen tünetek alapján lehet gondolni arra hogy cukros?
Kisfiam rengeteget iszik!!!Van olyan hogy nap 4-5 liter folyadékot!És a házi orvosunk arra gondol hogy cukros!Milyen tünetek vannak még azoknál akik cukrosak?
Nagyon megijedtem!Nem elég hogy 2-3 hónapos kora óta asztmás,teljes imunhiánya van meg 2 hete kiderült hogy tejérzékeny!Ha most még kiderül hogy cukros is....!!!!
Elöre is köszönöm!
Szia!
Az én lányom három hónappal múlt két éves és szintén rengeteget iszik, cumisüvegből. Ez miatt sajnos keveset is eszik. A védőnőnek említettem, de nem gondolt rá, hogy cukros lenne. A cukros tünetekről nincs információm gyerekeknél, de kerestem neked róla olvasnivalót. Itt találod: [link]
Remélem, nem lesz baj!
Volt már vércukormérés ezmiatt? -ha a doki komolyan gondolta, akkor küldött volna laborba.
Szegényke ennyi baj is elég neki, de a gyerekkori cukorbetegség hamar kiderül: jelek pl: fáradékonyság, ételek utáni lustaság, étkezés utáni rosszullét. A 2 éves gyerek általában mindenteszik amit a felnőtt, ha valóban cukros, akkor nem csak szomjas lenne,hanem rosszul is lenne sokszor.
Kérd meg a háziorvost, hogy vizsgálja ezt ki , ne csak találgasson.
Azt tanultam, hogy a cukros kisgyerek ha keveset eszik is sokat hízik, vagy éppen sokat eszik és alig gyarapszik. Száraz a szája, sokat iszik (reméljük, a tiéd nem ezért:(
Fáradákony, bágyadt, fáj a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!