2 éves kisfiúnál mi számít "szűk fitymának"? Van valakinek tapasztalata? Mennyire lehet normális esetben hátrahúzni egy 2 éves gyerkőcnél a bőrt?
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
Hálistannak mostanában már nem sűrűn járunk a dokinénihez, mert minden oltáson túlestünk, beteg meg nem szokott lenni a kincsem. Szóval mostanában nem lett megrángatva a kukija.
Én fürdéskor meg szoktam neki sodorgatni a vízben, meg pici vizet szoktunk spriccelni bele, de csak finoman. Így kijön belőle a krém. Egyébként én nem rángatom neki, csak annyira húzzuk hátra, amennyire megy.
Ezt az egész kuki körüli mizériát butaságnak tartom, mert én személy szerint még nem láttam olyan kisfiút, akinek hátra lehetett volna húzni ott a bőrt. (Rokonoknál, ismerősöknél is mindenhol úgy van, mint nálunk.) Szerintem egy kisgyereknél még így a normális! Az első válaszoló alapján örömmel látom, hogy van olyan gyerekorvos, aki szintén így gondolja...
De engem a dokinéni már ezerszer leszidott, hogy miért nem húzogatjuk, és meg is fenyegetett már urológiával...
A bátyám kisfiának pedig úgy meghúzta a bőrt, hogy fel is repedt, a kicsi pedig üvöltött! Bátyámék akkor váltottak gyerekorvost.
Komolyan mondom amit írtál mint ha a mi gyermek orvosunkat hallottam volna!Urologia fel kell vágni a bört!!:(
A nagy frászt hallottam nem egy esetben hogy a doktornö az a kedves a egy kisfiúnak felhúzta a bört a szegény 3napig sirva pisilt annyira 'megcibálta' neki!!:((
Az én kisfiam is 2éves megmondom öszintén mi is fürdésnél tisztítjuk ki picit felhúzom(már ha hagyná),kimosogatom és ennyi!!Nem eröltetem ameddig szép ivesen pisil nincs vele gond!:)A védönönk sem pártolja az eröszakosságot!Neki is van 4felnött fia!:)
Remélem tudtam segíteni!Minden jót Nektek!
Legalább is én igy vélekedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!