A fityma szinte teljesen lejön, de a makknál kicsit le van tapadva. Ez még normális egy 2,5 éves kisfiúnál?
Nálunk két éves koráig teljesen le volt neki tapadva, egyáltalán nem lehetett hátrahúzni, de én nem engedtem, hogy hozzányúljanak, rángassák neki az orvosok, mert a rokonságban már volt ezzel kapcsolatban rossz tapasztalat.
Most lesz a fiam három éves, és egy fél éve ő maga húzogatja saját magának. Megmutattuk neki, hogyan csinálja, és megtanulta. Mára ott tartunk, hogy éppen csak a vége van letapadva neki, de már gyönyörűen hátra lehet húzni, ő meg vigyori fejjel húzkodja a fürdőkádban, amikor nincs rajta ruha. Fájdalommentesen megoldódott a dolog orvosi beavatkozás nélkül. Szerintem túl van ez a dolog spirázva, én olyat is olvastam már, hogy amíg pelusosak, addig nem is baj, hogy nem lehet hátrahúzni a fitymájukat, mert ez természetes védekezési módszer a fertőzésekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!