Meddig "normalis" racsos agyban altatni a gyereket?
A ho vegen lesz 27 hos kislanyom es meg jol el van a kisagyban. 140x70cm. Nem kivehetos a racs, es nem lehet lejjebb ereszteni az elulso racsot. Nem probalkozik a kimaszassal. Neha neha elofordul, hogy o maga keri napkozben, hogy rakjam bele, es ott jatszik. Csecsemo kora ota csak aludni tettem bele. Lassan el akarunk kezdeni probalkozni a kistesoval, mert 3-3.5 eves korara akarunk kistesot neki. Addigra jo lenne atszoktatni.
Olyanok valaszat varom, akiknek sokaig aludt gyermeke kisagyban es vegul hogy szokott at a gyerek rendes agyra. Szuloi rasegitessel, vagy egy ido utan a gyerek erezte magat rosszul a kisagyban...Azt hittem ilyenkorra mar nem akar majd kisagyban aludni.
Kb héromévesen vettük le a rácsokat, nekünk is csak egyben lehet levenni az összes rácsot. Előtte is csak azért nem, mert többször megpróbáltuk, de ez egy régi ágy, csomót kellett rajta fúrni-faragni, mire sikerült.
Semmi gond nem volt a rácsok levétele után. De ha nálatok lenne, 140 centis ágy sokáig jó még a nagynak, a kicsinek esetleg vehettek egy olcsó kisebbet, nem?
Szerintem addig alhat rácsos ágyban, ameddig kedve tartja. Ettől aztán végképp semmi baja nem lesz. 20 évesen nyilván nem fog már rácsos ágyban aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!