Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig "normalis" racsos...

Meddig "normalis" racsos agyban altatni a gyereket?

Figyelt kérdés

A ho vegen lesz 27 hos kislanyom es meg jol el van a kisagyban. 140x70cm. Nem kivehetos a racs, es nem lehet lejjebb ereszteni az elulso racsot. Nem probalkozik a kimaszassal. Neha neha elofordul, hogy o maga keri napkozben, hogy rakjam bele, es ott jatszik. Csecsemo kora ota csak aludni tettem bele. Lassan el akarunk kezdeni probalkozni a kistesoval, mert 3-3.5 eves korara akarunk kistesot neki. Addigra jo lenne atszoktatni.

Olyanok valaszat varom, akiknek sokaig aludt gyermeke kisagyban es vegul hogy szokott at a gyerek rendes agyra. Szuloi rasegitessel, vagy egy ido utan a gyerek erezte magat rosszul a kisagyban...Azt hittem ilyenkorra mar nem akar majd kisagyban aludni.

2012. okt. 3. 01:29
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem 2 és fél éves koráig aludt benne,de a mamánál még abban alszik.jövő hóban lesz 3.
2012. okt. 3. 05:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Enyém 17 hónapos, mi már nem sokáig használjuk mert már lassan kimászik belőle. Amíg nem mászik ki belőle szerintem lehet benne.
2012. okt. 3. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Kb héromévesen vettük le a rácsokat, nekünk is csak egyben lehet levenni az összes rácsot. Előtte is csak azért nem, mert többször megpróbáltuk, de ez egy régi ágy, csomót kellett rajta fúrni-faragni, mire sikerült.

Semmi gond nem volt a rácsok levétele után. De ha nálatok lenne, 140 centis ágy sokáig jó még a nagynak, a kicsinek esetleg vehettek egy olcsó kisebbet, nem?

Szerintem addig alhat rácsos ágyban, ameddig kedve tartja. Ettől aztán végképp semmi baja nem lesz. 20 évesen nyilván nem fog már rácsos ágyban aludni.

2012. okt. 3. 10:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Eloszor mindenkeppen kisebb mozesben vagy pici racsos agyban altatnam. (Angliaban elek, itt nagyon elterjedt, hogy a piciket mozeskosarban altatjak, aminek van egy kulon allvanya is. Meg van az ugynevezett crip, ami akar akkora is lehet, ming egy mozeskosar.) Az elsovel ugy jartunk, hogy nagyon nem szeretett eloszor a nagy racsos agyban aludni, ezert is gondolkodom rajta, hogy veszek egy kisebbet. De ezek csak addig hasznalhatok, amig meg nem tud fordulni. 2-3 honapig bizti jo lesz. Ha 3 ev lesz kozottuk, akkor 3,5 eves lesz kabe a nagy, mire a kicsinek kell a nagy racsos agy, addigra bizti atszokik, nem?:D
2012. okt. 3. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Meddig normális? Amíg jól érzi magát benne. Ha jól szűrtem le a lényeget 2,5 éves kora körül a gyerekek többségének már nem kell. Egy gyerekem van, szóval csak róla tudok biztosat, meg amit ismerősöktől hallottam, vagy itt olvastam. Az én fiam 27 hónapos. Nála azt vettem észre, hogy fektetéskor próbál bemászni az ágyba, ami nem ment neki, mert nem alakítható. Kb 2 hónapja kapott rá arra, hogy fektetés után 5-6 alkalommal visszahívott, mert majd szomjan halt, és élni sem tudott tovább 1 (igen egy) korty víz nélkül, amit csak a kiságyon kívül lehetett meginni, meg bilit kér, amin trónolt egy ideig, de semmit sem produkált bele. Azért üljek mellé, és bújjunk össze. Jól kitoltam vele, mert 22 hónapos kora óta nem kell neki éjjelre se pelus, de a rácsos ágyból nem tudott kijönni. Szerencsére ritkán pisilt be. Meg nekem se volt egyszerű egy 15 kilós gyereket ki-be emelgetni a fájós hátammal. Vasárnap kapott új ágyat. Szerencsére gond nélkül fogadta. Nagyon szereti, simogatja, puszilgatja.
2012. okt. 3. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!