Leszokóban a pelusról? Mit tehetnék? Kisfiam mindig bekakál.
Sajnos most ordítottam ki a lelkem nemrég. Elmentünk a boltba, mikor hazajöttünk, egyből ráültettem a wc-re, mert nem volt rajta pelus. Egy kis pisi be is ment neki a gatyába, de a nadrágja száraz maradt. Levettem róla a kis gatyát, gondoltam alvásig lehet puci fenékkel idebent. Bekapcsoltam a tv-t, én meg kimentem teregetni, egy pár perc volt az egész. Mikor bejövök, látom, hogy tiszta sz.ros minden. Rákakált a szőnyegre, belelépett, végigvitte a szőnyegen, aztán az egész konyhát bejárta kakás lábbal, ráadásul a kezével is belenyúlt. Hát itt már nem bírtam tovább. Torkom szakadtából üvöltöttem, a sírás is elővett. Ma már másodjára kakált be. Délelőtt csak a gatya lett olyan. Most meg? A bili mindig előtte van. A fürdőszoba bejárata mellé tettük, bármikor ráülhetne. De ha kakálnia kell, egyszerűen nem hajlandó, még csak szólni sem. Nem lett volna szabad vele kiabálnom tudom, nagyon megijesztettem, ő is nagyon sírt. Már megbántam a dolgot, de akkor abban a pillanatban, teljesen elegem volt. Mit csináljak?
Adjak rá mindig pelenkát? Szoktassam vissza rá? Jövőhónapban születik a kis tesó. Nem mindegy lenne, h. a picinek is, ill. a nagynak is pelenkát kéne venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!