Mikor fekteted le óvodás gyerekedet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 20:21
11/14 anonim válasza:
Akkor csak az én 3 éves ovisom nem alszik 10-nél hamarabb?
Vagy akinek 8-9 körül már alszik, annak napközben nem? A lányom 1,5-2 órát alszik napközben de este 10-nél hamarabb nem lehet elaltatni. Reggel fél 7-kor kelünk.
12/14 anonim válasza:
Szerintem ebben is, mint minden másban eltérőek a gyerekek. Az én lányom pl. 9-kor alszik akkor, ha napközben alszik. Ha nincs napközbeni alvás, akkor már 8-kor álmos és megy aludni. Mondjuk én örülök ennek, mert a férjemmel tudunk lenni kettesben is kicsit.
13/14 anonim válasza:
8kor megy aludni és negyed órán belül már alszik a 3éves Kisfiam. Ha alszik délután ha nem.
14/14 anonim válasza:
Korábban már írtam, hogy 9-kor alszik el kb. De alszik napközben is, 2-3 órát. (Oviban kettőt, itthon hármat szokott hétvégén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!