Mikor fekteted le óvodás gyerekedet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 20:21
1/14 anonim válasza:
most. épp itt alszik el mellettem. 4 éves:)
2/14 anonim válasza:
4eves 8.kor fektettem es legkesobb fel kilenckor alszik
3/14 anonim válasza:
3 éves kiscsoportos fiam van.nyolckor alszik el fél éves kora óta,ez nem változott az elmúlt 2,5 évben
hétvégén ha esetleg nem alszik(itthon mindig alszik,ha vendégségben vagyunk előfordul,hogy nem),akkor hamarabb lefektetem fél órával,de volt már,hogy hétkor kidőlt,olyan fáradt volt.reggel 6-7.15 között kel,nagyon változó,hogy mikor
5/14 anonim válasza:
6 éves a lányom (nagycsoportos), 8-fél 9 között alszik el. Reggel fél 7-7 között ébred, délután már legtöbbször nem alszik.
6/14 anonim válasza:
Kiscsoportos és nagycsoportos fiaim vannak. 7-fél 8 körül fürdenek,majd kakaó,fogmosás,ha akarják mesét olvasok és aztán fekvés. Legkésőbb fél 9-kor alszanak.
7/14 anonim válasza:
8-kor fürdés, utána mese, és alvás (kb. 9-kor alszik el).
9/14 anonim válasza:
Az én fiam elég lassú, úgyhogy nálunk kész örökkévalóság az esti procedúra. :)
Fél 6-kor vacsi, 6-kor zuhanyzás, fél 7-től játszunk egy társassal, az tart kb fél 8-ig, utána gyors mese és alvás.
Ha nincs egész napos programunk, akkor pihen délután, sokszor el is alszik.
6 éves lesz decemberben, nagy csoportos, és reggel fél 7-kor kell kelnie az ovihoz.
10/14 anonim válasza:
8-9 között. Attól függően, aludt-e napközben vagy nem. Mióta oviba jár ismét (középsős) általában 9 körül megy aludni, mert előtte még nem álmos, mivel az oviban alszik. Hétvégén itthon nem alszik délután, így este is hamarabb álmosodik el és akkor hamarabb megy aludni. 4,5 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!