Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy az óvónő rámszól az 1 hete ovis gyerekem miatt hogy nem alszik meg sokat futkoz? Azt mondja beszéljek vele mert nem hagyja nyugton őket mikor a többiek alszanak.

Figyelt kérdés
amúgy eddig sem aludt csal elvétve és az tny hogy energikus de egy gyereknek szerintem ez a dolga.a dadának meg az hogy vele legyen és vigyázza,nem az hogy sírjon hogy nem alszik a gyerek.egyébként egy nő mondta hogy őt már hivták fel telefonon hogy vigye haza a gyereket mert nem alszik.
2012. szept. 26. 07:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy te hol nőttél fel, de remélem nem barlangban.Az embernek meg kell tanulni a társadalomhoz igazodni.

Ha nem tennénk, akkor nem működhetne normálisan mondjuk egy iskola.

Az ovinak pont az a dolga,hogy felkészítse a gyereket a sulira, ahol bizony nem lehet majd rohangálni, és ahol bizony a tanárnő már nem csak neked fog szólni,hogy tanítsd rendre egy kicsit a gyereket, hanem bevágja a feketepontot.

Az,hogy te azt engeded a gyereknek, amit szeretne nem normális. Főleg nem egy 3 évesnek! 3 évesen már igenis képes felfogni szabályokat, feltéve, ha meg van rá tanítva. Ha nincs, az nem a gyerek hibája.

De szép is lenne,ha a csoportban mind a 15 gyerek azt és akkor csinálná, amit akarna. 20 dada nem lenne rájuk elég!

És én speciel szülőként sem örülnék neki,ha az én gyerekem azt látná egy másiktól,hogy mindent lehet!

Vidd haza, itt nem a gyerek,hanem te nem vagy még kész arra,hogy közösségbe engedd!

2012. szept. 26. 14:43
 32/32 A kérdező kommentje:
na erről ennyit a gyerek ma aludt elég könnyen ahogy mondták,egyszerűen csak annyi kellett hogy megszokja az új helyzetet,dícsérik az óvónők agyba-főbe mert olyan okos és szófogadó.és amire én külön büszke vagyok hogy nem irigy,mindig úgy neveltem hogy nincs olyan ogy én játékom,mindent meg kell osztani.az elevenség fennáll de az nem baj hisz gyerek.köszönöm mindenkinek aki érdemben hozzászólt a témához.
2012. szept. 26. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!