Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy az óvónő rámszól az 1 hete ovis gyerekem miatt hogy nem alszik meg sokat futkoz? Azt mondja beszéljek vele mert nem hagyja nyugton őket mikor a többiek alszanak.

Figyelt kérdés
amúgy eddig sem aludt csal elvétve és az tny hogy energikus de egy gyereknek szerintem ez a dolga.a dadának meg az hogy vele legyen és vigyázza,nem az hogy sírjon hogy nem alszik a gyerek.egyébként egy nő mondta hogy őt már hivták fel telefonon hogy vigye haza a gyereket mert nem alszik.
2012. szept. 26. 07:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
na ilyenkor (sem) irigylem az óvónőket egyébként amikor ilyen szülővel találkoznak....nem lehet egyszerű...
2012. szept. 26. 09:24
 22/32 A kérdező kommentje:
nem hiperaktiv a gyerek csak mozgékony,szerintem ez a normális elvégre nem zombi hanem kisgyerek,és itt aki megkérdőjelezi a nevelési modszerem annak üzenném hogy ez nem "tök gáz"engem is igy neveltek és most nagyképűnek fog tűnni de magasan az átlag felett teljesitettem mindenbe /tanulmány/és nem lettem antiszociális.kérdésem nem a nevelési mód helyességére/mivel azt nem tudjátok/ vonatkozott.abba amúgy sem engedek beleszólni,az idő majd igazolja a helyességét.
2012. szept. 26. 09:29
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"soha nem erőltetnék rá olyat ami ha nem történik meg akkor sincs semmi,"

Ebben tévedsz, mert igenis van "valami" . Mégpedig az, hogy a többi gyerek nem tud a tiedtől pihenni, aludni, pedig a többi gyereknek erre szüksége lenne. És majd ha a szülők jönnek panaszkodni, hogy a gyerekük egész délután fáradt, nyűgös és álmos, mert nem tudnak pihenni az oviban a lányod miatt, akkor is neked áll majd följebb?

Ez téged nem nyilván nem érdekel, mert neked csak a Te gyereked a fontos, csak azt nem értem, hogy akkor miért várod el másoktól, hogy ők viszont tekintettel legyenek a lányodra?

2012. szept. 26. 09:33
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok. Ha ilyen hozzáállásod, akkor inkább vedd ki, mindenkinek jobb lesz. A többi gyerek tud aludni délben, te meg ajnározhatod a tiédet és veregetheted a saját válladat.

Komolyan, megáll az ember esze!

2012. szept. 26. 09:40
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
De igen. Te is antiszociális lettél. És még bunkó is.
2012. szept. 26. 09:58
 26/32 anonim ***** válasza:
83%
Vedd ki az oviból és legyél vele otthon.mindenkinek jobb lesz.A gyereknek is,mert végre megint ő lehet a főnök,neked is,mert csodálhatod a tökéletes remekműved,és a többieknek is,mert végre lehet rendes óvodai munkát folytatni nevelőknek és gyerekeknek egyaránt.
2012. szept. 26. 11:30
 27/32 A kérdező kommentje:

na idefigyeljetek,én már nem is tudom mit mondjak.elkeseritő az értelmi szint errefelé.De azért megpróbálom mégegyszer hátha valaki aki így járt hozzá tud szólni értelmesen.

Szerintetek az normális hogy az óvónő rámszól az 1 hete ovis gyerekem miatt hogy nem alszik meg sokat futkoz? Azt mondja beszéljek vele mert nem hagyja nyugton őket mikor a többiek alszanak.

ez volt az eredeti kérdés.mert azért szerintem nem várható el a gyerektől hogy az első nap mikor egészen végig ott van egyből aludjon.és nem a gyerekeket zaklatja hanem az óvónő nem tud tőle nyugton lenni.persze ma azért beszélgetek vele hogy mit csinál mig a többi gyerek pihen,de ezt inkább ott helyben lehet orvosolni,és persze nem 1 nap után egyből kérdőrevonni a szülőt.de nem is a kérés zavart hanem a módja a hangneme.ha esetleg valaki ehez tud rtelmesen hozzászólni,kérem az ne tartsa magában,aki folytatná az előző értelmetlen szidást és egyebeket az pedig lépjen tovább.

2012. szept. 26. 11:39
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális, ha szól az óvónő. Egy 3 éves gyereknek (ha normális, nem figyelemzavaros, nem hiperaktív stb.) szüksége van a déli pihenőre. Akár alvás, akár csak fekvés.

S biztos, hogy valami gond van a gyerekeddel, ha már az első napokban szóltak érte!

2012. szept. 26. 12:00
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális, hogy szólnak neked, hogy zavarja az óvónőt alvás időben, ugyanis az óvónő az alvó gyerekekkel van, ergo zavarja őket is.

Ha a többi 15 gyerek szépen elvan, míg a tied rohangál köztük mint a mérgezett egér, az sem jó jel. Ha nyugton kéne ülni valamiért (foglalkozás, evés, öltözés), ehelyett a tied futkos és nehéz megfékezni, normális, hogy szólnak.

Persze, hogy egy átlagos gyerek izgő-mozgó, meg szaladgáló, de vannak határok. (jó, nálatok nincsenek, de máshol általában vannak).

2012. szept. 26. 12:25
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
én 30 évvel ezelőtt jártam oviba,és már akkor is kötelező volt a csendespihenő.én sem aludtam,mert nem volt hozzá kedvem.de csendben feküdtem és nem zavartam a többieket.ha az én fiam nem tudna aludni meg pihenni egy gyerek miatt,emiatt kezelhetetlen lenne délután,nem biztos hogy örülnék neki.és majd gondolj vissza 1-2 év múlva ezekre,mikor a fejedre nő a lányod és nem fogod tudni kezelni
2012. szept. 26. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!