Szerintetek az normális hogy az óvónő rámszól az 1 hete ovis gyerekem miatt hogy nem alszik meg sokat futkoz? Azt mondja beszéljek vele mert nem hagyja nyugton őket mikor a többiek alszanak.
"soha nem erőltetnék rá olyat ami ha nem történik meg akkor sincs semmi,"
Ebben tévedsz, mert igenis van "valami" . Mégpedig az, hogy a többi gyerek nem tud a tiedtől pihenni, aludni, pedig a többi gyereknek erre szüksége lenne. És majd ha a szülők jönnek panaszkodni, hogy a gyerekük egész délután fáradt, nyűgös és álmos, mert nem tudnak pihenni az oviban a lányod miatt, akkor is neked áll majd följebb?
Ez téged nem nyilván nem érdekel, mert neked csak a Te gyereked a fontos, csak azt nem értem, hogy akkor miért várod el másoktól, hogy ők viszont tekintettel legyenek a lányodra?
11-es vagyok. Ha ilyen hozzáállásod, akkor inkább vedd ki, mindenkinek jobb lesz. A többi gyerek tud aludni délben, te meg ajnározhatod a tiédet és veregetheted a saját válladat.
Komolyan, megáll az ember esze!
na idefigyeljetek,én már nem is tudom mit mondjak.elkeseritő az értelmi szint errefelé.De azért megpróbálom mégegyszer hátha valaki aki így járt hozzá tud szólni értelmesen.
Szerintetek az normális hogy az óvónő rámszól az 1 hete ovis gyerekem miatt hogy nem alszik meg sokat futkoz? Azt mondja beszéljek vele mert nem hagyja nyugton őket mikor a többiek alszanak.
ez volt az eredeti kérdés.mert azért szerintem nem várható el a gyerektől hogy az első nap mikor egészen végig ott van egyből aludjon.és nem a gyerekeket zaklatja hanem az óvónő nem tud tőle nyugton lenni.persze ma azért beszélgetek vele hogy mit csinál mig a többi gyerek pihen,de ezt inkább ott helyben lehet orvosolni,és persze nem 1 nap után egyből kérdőrevonni a szülőt.de nem is a kérés zavart hanem a módja a hangneme.ha esetleg valaki ehez tud rtelmesen hozzászólni,kérem az ne tartsa magában,aki folytatná az előző értelmetlen szidást és egyebeket az pedig lépjen tovább.
Igen, normális, ha szól az óvónő. Egy 3 éves gyereknek (ha normális, nem figyelemzavaros, nem hiperaktív stb.) szüksége van a déli pihenőre. Akár alvás, akár csak fekvés.
S biztos, hogy valami gond van a gyerekeddel, ha már az első napokban szóltak érte!
Igen, normális, hogy szólnak neked, hogy zavarja az óvónőt alvás időben, ugyanis az óvónő az alvó gyerekekkel van, ergo zavarja őket is.
Ha a többi 15 gyerek szépen elvan, míg a tied rohangál köztük mint a mérgezett egér, az sem jó jel. Ha nyugton kéne ülni valamiért (foglalkozás, evés, öltözés), ehelyett a tied futkos és nehéz megfékezni, normális, hogy szólnak.
Persze, hogy egy átlagos gyerek izgő-mozgó, meg szaladgáló, de vannak határok. (jó, nálatok nincsenek, de máshol általában vannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!